Τρόποι
επικοινωνίας με
τους Ειδικούς μας

Kέρδισε το γάλα του παιδιού σου για έναν χρόνο!

Είσαι μητέρα με παιδί 6 έως 12 μηνών; Λάβε και εσύ μέρος στο διαγωνισμό της NUTRICIA “Κέρδισε το γάλα του παιδιού σου για έναν ολόκληρο χρόνο»!

Κάθε συμμετοχή κερδίζει!

  • Πραγματοποιώντας τέσσερις (4) επαναλαμβανόμενες αγορές Almiron 2 ή Almiron 3 των 800γρ κερδίζεις μία συσκευασία Almiron Growing Up 1+ των 800γρ. – κατάλληλο από τον πρώτο χρόνο – την οποία παραλαμβάνεις δωρεάν στο σπίτι σου.almiron-loyalty-17-products
  • Συμμετέχεις στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο, το γάλα του παιδιού σου για ένα ολόκληρο χρόνο (36 συσκευασίες νηπιακού γάλακτος Almiron Growing Up 1+ των 800γρ για 3 μεγάλους τυχερούς)!almiron-loyalty-17-label

Μέσα σε κάθε συσκευασία Almiron 2 & 3 των 800γρ με την ειδική σήμανση, θα βρεις ένα έντυπο που περιέχει ένα μοναδικό κωδικό με το πρόθεμα NU (πχ NUFFX8S8). Στείλε τον κωδικό αυτό με μήνυμα στο 54260 (χρεώση 0,25€ + ΦΠΑ ανά sms). Αποστέλλοντας 4 κωδικούς από τον ίδιο αριθμό κινητού τηλεφώνου κερδίζεις μία συσκευασία Almiron Growing Up 1+ των 800γρ. την οποία θα παραλάβεις στο σπίτι σου και μία συμμετοχή για το μεγάλο δώρο.

Η αποστολή κάθε επιπλέον κωδικού εκτός των 4 πρώτων κωδικών, αντιστοιχεί σε μία επιπλέον συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση για το μεγάλο δώρο. Για παράδειγμα αν αγοράσεις 6 προιόντα και αποστείλεις τους κωδικούς που εσωκλείονται θα λάβεις ένα Almiron Growing Up 1+800γρ. στο σπίτι σου & τρεις συμμετοχές στη μεγάλη κλήρωση.

  • 4 πρώτοι κωδικοί =Δωρεάν Almiron Growing Up 1+ των 800γρ. & 1 συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση
  • 5ος κωδικός = 1 επιπλέον συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση
  • 6ος κωδικός = 1 επιπλέον συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση

 

Ο διαγωνισμός ξεκινά την 1η Ιουνίου 2017 και ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο του 2017. Αναζήτησε τις συσκευασίες με την ειδική σήμανση που περιέχουν έντυπο με το κωδικό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και τα δώρα του διαγωνισμού καλέστε χωρίς χρέωση στο 800 11 68 800.