Τρόποι
επικοινωνίας με
τους Ειδικούς μας

Οι μαμάδες μας μιλάνε

notebook-topspiral-640spiral-1024

Οι μαμάδες μας μιλάνε…

Όλγα Μαραγκού

Συγχαρητήρια στην μαία σας Φανή Ζαχείλα – Δαμαρλάκη είναι εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας.

Ο τρόπος με τον οποίο σου μεταφέρει τις γνώσεις της είναι μοναδικός. Όλα τα οποία μας είπε στο σεμινάριο μου φάνηκαν πάρα πολύ χρήσιμα, ήταν πολύ επεξηγηματική και κατανοητή.

Η δομή του σεμιναρίου μου άρεσε πάρα πολύ και ειδικά το τελευταίο τμήμα όπου η κ. Φανή μας απαντούσε σε όλες τις απορίες μας. Μέσα από αυτό μάθαμε περισσότερα πράγματα και φάνηκε η τεράστια εμπειρία της.

Θέλω να δώσω επίσης συγχαρητήρια και στην εταιρία σας NUTRICIA για την έμφαση που δίνεται στην ενημέρωση μας μέσω των online σεμιναρίων, κάτι εξίσου σημαντικό και πρωτοπόρο.

Τόσο η κ. Φανή όσο και εσείς ήσαστε πολύ τυχεροί για την συνεργασία σας καθώς αναδεικνύεται στο έπακρο την αξία της μητρότητας!

Όλγα Μαραγκού
19/04/2018

Δορλή Φαίη

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα σεμινάρια σας!
Βρίσκομαι σε περιοχή που η ενημέρωση και η βοήθεια στον τοκετό είναι περιορισμένες και τα σεμινάριά σας είναι πολύτιμα, εμπλουτισμένα με γνώσεις και χρήσιμες συμβουλές για τις νέες μανούλες. Βασικό στοιχείο τους είναι και η κατάρρευση των μύθων που χρόνια ταλαιπωρούν τις γυναίκες.

Με εκτίμηση στο έργο σας,

Δορλή Φαίη
18/04/2018

Μαρία Παλημάνη

Καλημέρα,
Καταρχήν θα ήθελα να σας συγχαρώ για την στήριξη που προσφέρετε σε εμάς τις νέες μανούλες και μέσω των προϊόντων σας αλλά και των πληροφοριών που περιέχονται στο nutricia club. Θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ στον τομέα των σεμιναρίων και ιδιαίτερα στην εξαιρετική δουλειά της κυρίας Δαμαρλάκη.
Η βοήθειά της είναι πολύτιμη και την ευχαριστώ προσωπικά διότι χωρίς την στήριξη της δεν θα τα είχα καταφέρει με τον θηλασμό του γιού μου χάρη στην βοήθεια της θήλασαμε για 2 ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος που επικοινώνησα μαζί σας αυτή την φορά είναι διότι θα ήθελα να προτείνω ένα θέμα σεμιναρίου που θεωρώ πως θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για όλους μας.
Με τη φροντίδα του μωρού αργά ή γρήγορα τα καταφέρνουμε όλοι οι γονείς τι γίνεται όμως όταν προκύπτουν μικροατυχήματα που φοβόμαστε ή δεν γνωρίζουμε πως να τα αντιμετωπίσουμε! Μας πιάνει πανικός και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τρομακρατησουμε και το ίδιο το παιδί. Η πρόταση μου λοιπόν αφορά ένα σεμινάριο που θα αναφέρονταν οι πρώτες βοήθειες σε περίπτωση εγκαύματος ή πτώσης από κρεβάτι αλλαξιερα χτύπημα σε κάποιο έπιπλο τσιμπήματα από έντομα ή ερπετά κατάποση χημικού πχ.σαμπουαν βρεφικο λαδακι ,εκδορές κλπ. Ελπίζω η πρόταση μου να σας εμπνεύσει και να υλοποιηθεί.
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά και θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι προσωπικά την Φανή.
Με εκτίμηση,

Μαρία Παλημάνη
04/04/2018

Βασιλική Μονσελά

Με μεγάλη μου χαρά να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να ενημερώνετε τις μέλλουσες μανούλες και εκείνες που ήδη έχουν το μωρό τους.
Έχω παρακολουθήσει με μεγάλο ενδιαφέρον όλα τα σεμινάρια και ορισμένα δυο φορές και μου φάνηκαν όχι απλώς χρήσιμα, αλλά απαραίτητα για την καλύτερη αντιμετώπιση των θεμάτων γύρω από τη μητρότητα, τον τοκετό.

Η βοήθεια που προσφέρετε δεν είναι μόνο πρακτική αλλά επιδρά και στην ψυχολογία κάθε νέας μητέρας, που αισθάνεται είτε να βομβαρδίζεται από αντικρουόμενες πληροφορίες σε αρκετά θέματα, είτε να μη γνωρίζει τίποτα, με αποτέλεσμα να της δημιουργείται φόβος για κάτι το οποίο δεν θα πρέπει καμία μας να αισθάνεται έτσι, αλλά να χαλαρώσει και να απολαύσει αυτό το υπέροχο ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σας ευχαριστούμε πολύ, ελπίζω να συνεχίσετε τα σεμινάρια ώστε να υπάρχει σωστή ενημέρωση και αντιμετώπιση των όποιων θεμάτων και από άλλες μέλλουσες μητέρες.

Με εκτίμηση,

Βασιλική Μονσελά
07/03/2018

Άννα-Μαρία Γεράρδη

Καλησπέρα σας,
Παρακολούθησα και τα 4 σεμινάρια, τα οποία και βρήκα εξαιρετικά χρήσιμα ειδικά για μια νέα μαμά όπως εγώ! Θέλω να συγχαρώ την εταιρία nutricia που παρόλο που είναι μια εταιρεία βρεφικών τροφών προωθεί τόσο τον μητρικό θηλασμό. Μπράβο σας! Συνεχίστε το υπέροχο έργο σας… Σίγουρα θα τα συνιστούσα στις φίλες μου και σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες!!
Ευχαριστώ πολύ

Άννα-Μαρία Γεράρδη
23/02/2018

Καλλιόπη Σιόντα

Καλησπέρα σας,
Με μεγάλη μου χαρά σήμερα στις 21/2/2018 παρακολούθησα το σεμινάριο προετοιμασίας τοκετού, από το οποίο έμεινα πολύ ικανοποιημένη.
Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνετε και προσφέρετε κυρίως για γυναίκες που γίνονται πρώτη φορά μανούλες. Η μαία κ. Δαμαρλάκη κάλυψε όλες τις απορίες με απόλυτη προθυμία και μας παρότρυνε κάθε στιγμή για περαιτέρω ερωτήσεις.
Σε μία εποχή όπου η πηγή της πληροφορίας είναι απεριόριστη αλλά ταυτόχρονα και άκυρη, συνεισφέρετε στο να έχουμε πρόσβαση στις σωστές πληροφορίες και προσωπικά σας είμαι ευγνώμων.
Συνεχίστε την τόση καλή δουλειά!

Σας ευχαριστώ πολύ,

Με εκτίμηση,

Καλλιόπη Σιόντα
21/02/2018

Ευγενία Δέλλιου

Μόλις παρακολούθησα, για πρώτη φορά, το συγκεκριμένο σεμινάριο από την κα. Φανή Δαμαρλάκη και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ! Άκρως επεξηγηματική κ αναλυτική σε κάθε κομμάτι σχετικά με τον τοκετό με βοήθησε πρώτα απ” όλα συναισθηματικά, καθώς ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση μου για τον τοκετό και με έκανε να καταλάβω πως να διαχειριστώ σωστά το άγχος μου. Σκέφτομαι όλα όσα ανέφερε κ πραγματικά με έκανε να δω τον τοκετό έτσι όπως ακριβώς είναι, κάτι τόσο φυσιολογικό απλά! Ακόμη, μου άρεσε πως οι ερωτήσεις που έκανα απαντήθηκαν απλά και ξεκάθαρα κι έλυσαν απορίες που με απασχολούσαν.. Σίγουρα θα λάβω μέρος και σε επόμενα σεμινάρια γιατί πιστεύω πως θα λυθούν όλες οι απορίες μου με την καλύτερη βοήθεια από εσάς.. Συγχαρητήρια ειλικρινά για αυτό που έχετε δημιουργήσει!!

Ευγενία Δέλλιου
21/02/2018

Ευαγγελία Ζώη

Το σεμινάριο ήταν εξαιρετικό!!
Κατατοπιστική, επαγγελματίας, πλήρως ενημερωμένη και έτοιμη να μας λύσει όλες τις απορίες!! Μου άρεσε πολύ η θετική ενέργεια και η θετική διάθεση που σου δημιουργεί για την αναμονή του τοκετού!

Ο τρόπος διεξαγωγής είναι πολύ σωστός θεωρώ. Δεν υπάρχει καμία αναμονή σε αίθουσες, δεν είσαι καθηλωμένη σε μια καρέκλα που όντας έγκυος δυσκολεύει και η ποιότητα της σύνδεσης ήταν πολύ καλή!!

Συνεχίστε να κάνετε τέτοια σεμινάρια και να μας βοηθάτε σε αυτό το ταξίδι.
Ευχαριστούμε!

Ευαγγελία Ζώη
21/02/2018

Αλεξανδρα Μπουρτζινακου

Καλησπέρα

Σε λίγες μέρες μπαίνω στον μήνα μου και ψάχνοντας διάφορες πληροφορίες στο internet βρήκα τα σεμινάρια στα οποία και γράφτηκα για να παρακολουθήσω. Αν και παρακολούθησα μισό το σεμινάριο «λοχείας» και ολόκληρο το «καθημερινές ανησυχίες» διαπίστωσα ότι πήρα χρήσιμες πληροφορίες και μου λύθηκαν πολλές απορίες!!! Συγχαρητήρια στην μαία κυρία Δαμαρλάκη Φανή η οποία ηταν πλήρως ενημερωμένη και απαντούσε σε κάθε ερώτηση! Σας ευχαριστώ πολύ και ανυπομονώ για το επόμενο σεμινάριο.

Με εκτίμηση

Αλεξανδρα Μπουρτζινακου
02/02/2018

Αφέντρα Μπαντουκούδη

Καλησπέρα σας,

Είμαι μέλλουσα μανούλα στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης και ήδη μέλος στην ομάδα σας. Παρακολούθησα χτες το σεμινάριο μητρικού θηλασμού και έμεινα πάρα πού ευχαριστημένη, έμαθα πολλά πράγματα που δεν ήξερα και μου λύθηκαν πολλές απορίες που είχα. Θα παρακολουθήσω σίγουρα και τα επόμενα σεμινάρια.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,

Αφέντρα Μπαντουκούδη
19/01/2018

Νίκη Γραμμένου

Μόλις έλαβα μέρος για τα σεμινάρια και πραγματικά ανυπομονώ! Έχω έναν γιο 7 χρονών και είμαι και έγκυος στο πρώτο τρίμηνο. Εχουν περάσει τα χρόνια και κάποια πράγματα έχουν ξεχαστεί αν και νομίζω όταν κρατάς το μωρό σου στην αγκαλιά σου τα χέρια πάνε από μόνα τους. Παρόλο αυτά θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο για κάτι τόσο σημαντικό! Οι καιροί δύσκολοι και πολλοί λίγοι έχουν την οικονομική ευκολία να παρακολουθήσουν τέτοια σεμινάρια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για την ευκαιρία αυτή να θυμηθώ και να μάθω καινούρια πράγματα που έχουν να κάνουν με το μωρό μου.

Νίκη Γραμμένου
17/01/2018

Δέσποινα Αναστασιάδου

Καλησπέρα σας,

παρακολούθησα σήμερα για πρώτη φόρα το σεμινάριο προετοιμασίας τοκετού με την κα Φανή Δαμαρλάκη.

Αρχικά, θα ήθελα να τονίσω, ότι αυτό που προσφέρετε είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Αναφέρομαι, φυσικά, στο γεγονός, ότι προσφέρετε τις γνώσεις σας αφιλοκερδώς σε επόχες που πολλές μανούλες δεν μπορούν να παρακολουθήσουν όμοια σεμινάρια, είτε λόγω κόστους, είτε λόγω του, ότι μένουν στην επαρχία.

Όλα όσα συζητήθηκαν ήταν πολύ χρήσιμα, αλλά το σημαντικότερο για μένα ήταν η έκφραση που χρησιμοποιήσατε για τον τοκετό, ότι ο πόνος είναι απόλυτα διαχειρίσιμος. Θα γίνω μανούλα για πρώτη φορά και ακούω απο παντού, ότι ο πόνος της γέννας είναι τρομερός και ο φόβος μου μεγαλώνει.
Με κάνατε να νοιώσω ασφάλεια, αλλά και πιο δυνατή.

Καλές γιορτές με υγεία σε όλη την ομάδα Nutricia.

Με εκτίμηση,

Δέσποινα Αναστασιάδου
13/12/2017

Χρύσα Χατζησακούλα

Μόλις παρακολούθησα το σεμινάριο σχετικά με την προετοιμασία τοκετού.Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Nutricia για την ευκαιρία που μας έδωσε να παρακολουθήσουμε ένα τέτοιο σεμινάριο και να διαλευκάνουμε κάποια σκοτεινά σημεία στην όλη διαδικασία του τοκετού. Παρ” όλο που πρόκειται για μια διαδικασία που η φύση μας καθοδηγεί, η άγνοια μπορεί να προκαλέσει πανικό. Επιπλέον, θα ήθελα να συγχαρώ την Nutricia για την επιλογή του προσωπικού της! Η κα Φανή έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα να ηρεμεί την εγκυμονούσα μόνο με την φωνή της! Ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησα σεμινάριο της και είναι σίγουρο πως όχι μόνο δεν θα χάσω τα επόμενα αλλά θα την συστήσω και σε φίλες μου!

Χρύσα Χατζησακούλα
25/11/2017

Νικολέττα Κωνσταντοπούλου

Τα online σεμινάριά σας είναι Ο,τι καλύτερο για εμάς. Η Φανή είναι καταπληκτική καθοδηγήτρια. Σε ευχαριστούμε Φανούλα για Ο,τι μας έχεις μάθει

Νικολέττα Κωνσταντοπούλου
24/11/2017

Μαρία Αυλωνίτη

Καλησπέρα σας,

Ειμαι η Μαρία από Κέρκυρα. Έγινα μανουλα πριν 8 ημέρες. Το πρώτο μας παιδάκι, αγοράκι….

Παρακαλουθησα τα σεμινάρια σας , με βοήθησαν πολύ, τα βλέπω μπροστά μου. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την βοήθεια, είναι πολύτιμη. Ειδικα για εμάς τις καινούριες μαμάδες, που είχα τρελαθεί από την αγωνία μου.
Κανουμε προσπάθεια για να θηλάσει, αλλά δεν έχει ορεξη όλες τις φορές είναι λίγο τεμπελακος.
Συνεχίστε έτσι…

ΥΓ. Παρέλαβα το δώρο μου, την τσαντουλα του μπέμπουλη μου. Σας υπέρ ευχαριστω!!!!

Μαρία Αυλωνίτη
19/11/2017

Φανη Σαμπανη

Περιμενω πως και πως να ξεκινησουμε τις κρεμες μας…αγαπαμε nutricia….❤❤❤ απο την πρωτη μερα της γεννησης με almiron βγηκα απο το μαιευτηριο με αυξηση βαρους που το ειχαμε αναγκη…αλλαξα παιδιατρο γιατι ηθελε να μου αλλαξει το γαλα…ειμαστε fun της ποιοτητας της..της αυθεντιας και της ιστοριας της..μεγαλωσα εγω και μεγαλωνουμε και το παιδι μας…σε ευχαριστουμε…σε εμπιστευομαστε…σ” αγαπαμε nutricia…

Φανη Σαμπανη
10/10/2017

Θάλεια Βελεγράκη

Το σεμινάριο με τίτλο » η μητέρα και η ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του βρέφους» ήταν πολύ ενδιαφέρον, άρτιο από πλευράς κάλυψης των θεμάτων που πραγματευόταν και με στόχευση στην πρακτική και όχι στη θεωρία. Η ομιλήτρια ήταν εξαιρετική!

Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να το παρακολουθήσω και ελπίζω να έχω τη δυνατότητα να παρακολούθησω και άλλα αντίστοιχα σεμινάρια στο μέλλον.

Θάλεια Βελεγράκη
05/10/2017

Έυη Γιαντση

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την δυνατότητα που μας δίνετε να παρακολουθούμε τέτοιου είδους σεμινάρια, ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον και ειδικά για τις νέες μανούλες που είτε προσπαθούν να ενημερωθούν απο το ίντερνετ είτε απο άλλες μανάδες είτε απο βιβλία. Θεώρησα πως αυτό που παρακολούθησα ήταν καλύτερο απ τα υπόλοιπα!! θα παρακολουθήσω με μεγάλη χαρά και τα υπόλοιπα σεμινάρια και νομίζω μέχρι να έρθει ο μπέμπης μου θα έχω γίνει η τελεία μανούλα …με την βοηθεία σας και τις χρήσιμες πληροφορίες..Μπράβο σας και συγχαρητήρια για το υπέροχο προσωπικό σας και το πλήρες site σας!!

Έυη Γιαντση
03/10/2017

Γεωργία Χατζηνικήτα

Είναι πολύ χρήσιμο να μπορείς να ακούσεις κάποια πράγματα για τον τοκετό, βοηθάει πολύ την ψυχολογία μιας εγκύου, ειδικά όσο πλησιάζει ο καιρός της γέννας το άγχος αυξάνεται. Επίσης είναι πολύ σημαντική η διενέργεια των σεμιναρίων μέσω διαδικτύου διότι υπάρχουν γυναίκες που απαγορεύεται η μετακίνηση τους και με αυτό τον τρόπο τις βοηθάτε να λάβουν την ενημέρωση που χρειάζονται. Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Γεωργία Χατζηνικήτα
21/09/2017

Χριστίνα Γουλιαρη

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου και για το σεμινάριο!! Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνετε ειδικά για εμάς που μένουμε επαρχία και δεν υπάρχουν τέτοια σεμινάρια…Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!! <3

Χριστίνα Γουλιαρη
21/09/2017

Μαρία Μπίκου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μαία του nutricia για τις απαραίτητες και χρήσιμες συμβουλές που μας έδωσε στα θέματα θηλασμού. Ως μελλοντική μανούλα (σε 1 μηνα) και για πρώτη φόρα νιώθω ότι έλαβα με επάρκεια τις πληροφορίες για να μπορέσω να διαχειριστώ το μεγάλο θαύμα της φύσης , το θηλασμό. Επίσης ως νοσηλευτήρια και κατανοώντας πιο εύκολα τις έννοιες και τις διαδικασίες ένιωσα να έχω διατηρήσει παλαιά στερεότυπα απο μαμάδες , γιαγιάδες , φίλες κλπ που η μαία με την επιστημονική της κατάρτιση με έκανε να τα ξεπεράσω και να μην τα λάβω υπόψιν μου.
Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω με αγωνία το νέο σεμινάριο

Μαρία Μπίκου
14/9/2017

Μαρίνα Χρήστου

Σε ευχαριστώ που με βοήθησες στο δικό μου ταξίδι θηλασμού που κράτησε 14 μήνες.. Κ στον αποθηλασμό πάλι ήσουν εκεί… Σε όλες τις απορίες κ τους δισταγμούς, στους φόβους κ την αγωνία μου… Απλά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ….

Μαρίνα Χρήστου
1/6/2017

Κατερίνα Σταθοπούλου

Ή Φανή έγινε οικογένεια μου, η καλύτερη σύμβουλος μου μέσω των διαδικτυακών σεμιναρίων κ της επικοινωνίας με τη γραμμή της εταιρείας. Είναι ένας βασικός παράγοντας που θηλάζω μέχρι κ σήμερα την 30 μηνών κόρη μου! Ευχαριστώ πολύ Φανή!

Κατερίνα Σταθοπούλου
31/5/2017

Μαρία Καντίρη

Το σεμινάριο μητρικού θηλασμού που παρακολούθησα ήταν φανταστικό! Πάρα πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες για εμάς τις πρωτάρες αλλά και γενικότερα για κάθε γυναίκα που θηλάζει. Συνεχίστε την ωραία προσπάθεια για να θηλάζουν όλο και περισσότερες γυναίκες, όπως το απαιτεί η φύση της γυναίκας!

Μαρία Καντίρη
16/5/2017

Ευαγγελία Κουτσιουμάρη

Αγαπητή κα Δαμαρλάκη,
Αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για τα πολύ κατατοπιστικά σεμινάρια που παρουσιάζετε.Έχω διαβάσει μερικά βιβλία, ελληνικά και ξένα, αλλά η συγκεντρωμένη γνώση μιας έμπειρης μαίας και μαμάς είναι το πιο πολύτιμο εφόδιο.
Διανύω τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και πρέπει να αρχίσω σιγά-σιγά να οργανώνω τις αγορές μου. Η λίστα που δώσατε στο σεμινάριο της Λοχείας ήταν πολύ χρήσιμη.
Φιλικά,

Ευαγγελία Κουτσιουμάρη
25/4/2017

Μαίρη Δεσποινίδου

Καλημέρα σας! Εχθές παρακολούθησα για πρώτη φορά online σεμινάριο από το site σας! Πραγματικά ήταν πολύ κατατοπιστικό και αναλυτικό. Μου λύθηκαν όλες μου οι απορίες.
Έχω ήδη συστήσει και σε άλλες μέλλουσες μητέρες το site σας.
Είναι πολύ οργανωμένο και τα άρθρα και οι συμβουλές σας με βοήθησαν πολύ!
Μπράβο σας και καλή συνέχεια στο έργο σας!!!

Μαίρη Δεσποινίδου
25/4/2017

Ιωάννα Γεροντή

Καλημέρα σας και καλό Πάσχα!
Είμαι νέα μαμά και οφείλω να πω ότι, ειδικά στην αρχή, ήσασταν πολύ χρήσιμοι! Και με τα σεμινάρια, αλλά και με το live chat φυσικά. Ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού από την πρώτη μέρα έως και 13 μήνες μετά… Στο διάστημα των στερεών τροφών δοκιμάσαμε τις απίθανες κρέμες και τα μπισκότα σας..
Οι καλύτεροι, ειδικά με τα σεμινάρια!!! Βοηθάνε πάαααααρα πολύ!!!!! Σίγουρα κάποια έρχονται από μόνα τους στην πράξη, και απο ένστικο και μόνο γιατί η μάνα το διαθέτει αυτό, αλλά σε ο, τι χρειάστηκα ήσασταν εδώ. Όσες φορές και εάν έχω ρωτήσει κάτι, αμεσα ή μη, ΠΑΝΤΑ είχα απάντηση!
Ευχαριστώ και πάλι και καλή συνέχεια σε αυτό το όμορφο έργο…….

Ιωάννα Γεροντή
16/4/2017

Ευαγγελία Κουτσιουμάρη

Αγαπητή κα Δαμαρλάκη,
Αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για τα πολύ κατατοπιστικά σεμινάρια που παρουσιάζετε. Έχω διαβάσει μερικά βιβλία, ελληνικά και ξένα, αλλά η συγκεντρωμένη γνώση μιας έμπειρης μαίας και μαμάς είναι το πιο πολύτιμο εφόδιο.
Διανύω τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και πρέπει να αρχίσω σιγά-σιγά να οργανώνω τις αγορές μου. Η λίστα που δώσατε στο σεμινάριο της Λοχείας ήταν πολύ χρήσιμη.

Ευαγγελία Κουτσιουμάρη
10/4/2017

Μαριατερέζα Πλέσσα

Καλημέρα σας
Παρακολούθησα και το χθεσινό σεμινάριο σας σχετικά με τις στέρεες τροφές και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, καθώς και όλα τα υπόλοιπα σεμινάρια τα οποία παρακολούθησα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου! Η μικρή μου είναι τώρα 8 μηνών και θεωρώ ότι έχω πάρει πολύ σημαντικές πληροφορίες.
Θα ήθελα σας παρακαλώ εάν είναι εύκολο να έχω τις συνταγές που αναφέρθηκαν χθες.
Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά !
Με εκτίμηση,

Μαριατερέζα Πλέσσα
29/03/2017

Βασιλική Ρεγγίνα Τόπη

Το σεμιναριο που παρακολουθησα για εισαγωγή στερεών τροφών στον 8ο μήνα μου ήταν πολύ χρήσιμο! Σας ευχαριστώ πολύ για την δυνατότητα. Συνεχίστε με σεμινάρια που βοηθούν τις νέες μητέρες!

Βασιλική Ρεγγίνα Τόπη
29/3/2017

Μαρία Πολίτου

Μπράβο σας που αφιερώνεται 2 ώρες για εμάς που θέλουμε να μάθουμε και μας τις παρέχετε δωρεάν!!! Εξαιρετική ομάδα!!! Συγχαρητήρια!!! Ειλικρινά μπράβο σας!!! Δεν έχω λόγια… Ελπίζω να ξανά γίνει για να τα εμπεδώσουμε καλύτερα, όπως και νέα θέματα!!!!
Καλή συνέχεια!!!
Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου!!!

Μαρία Πολίτου
28/03/2017

Κατερίνα Λαχανά

Παρά πολύ ωραίο σεμινάριο! Πολύ χρήσιμο! Πολύ καλή σύμβουλος! Γενικά πολύ καλή η κίνηση σας αυτή να βλέπουμε να μιλάμε να επικοινωνούμε κάθε μέρα και εκφράζουμε τις απορίες μας! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Κατερίνα Λαχανά
1/2/2017

Mαρία Τράκα

Καλησπέρα σας,
Έχω παρακολουθήσει όλα τα σεμινάριά σας τουλάχιστον από μία φορά και θα συνεχίσω να δηλώνω συμμετοχή για όσο καιρό έχω χρόνο ακόμη καθώς μπαίνω στο μήνα μου σε λίγες μέρες. Πραγματικά είναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που παίρνουμε και από τις διαφάνειες αλλά και από τις ερωτήσεις που γίνονται στο τέλος κάθε διάλεξης. Μπορούμε να ξεκαθαρίζουμε τον όγκο πληροφοριών που δεχόμαστε. Καταλαβαίνεις τι είναι χρήσιμο και τι όχι, τι είναι αλήθεια και τι μύθος κι όλα αυτά από έναν επαγγελματία. Κατά τη γνώμη μου, η αλήθεια είναι πως καλύτερα να παίρνεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες από κάποιον που εργάζεται πάνω σε αυτό τον τομέα παρά να διαβάζεις κάθε άρθρο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Εκπλήσσομαι που σε ιστοσελίδες για τη μητρότητα, υπάρχουν μερικά άρθρα που αυτό που μπορούν να καταφέρουν είναι να αγχώσουν και να τρομάξουν τις νέες μανούλες.

Mαρία Τράκα
1/2/2017

Χρηστομάτη Μαρία

Καλησπέρα σας,
Το σεμινάριο παρείχε πολύτιμες πληροφορίες και ήταν πολύ αξιόλογο. Μου άρεσε επίσης η άκρως θετική αντιμετώπιση του μητρικού θηλασμού και η όλη παρουσίαση της μαίας. Θα παρακολούθησω φυσικά και τα επόμενα σεμινάρια! Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας,

Χρηστομάτη Μαρία
27/1/2017

Ντίνα Γατσέλου

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για το σεμινάριο σας! Κάνετε φανταστική δουλειά και μας βοηθάτε πολύ!! Συνεχίστε και με άλλα ενδιαφέροντα σεμινάρια!!! Καλή συνέχεια και καλό μήνα!!

Ντίνα Γατσέλου
3/1/2017
notebook-bottom