Τρόποι
επικοινωνίας με
τους Ειδικούς μας

Οι μαμάδες μας μιλάνε

notebook-topspiral-640spiral-1024

Οι μαμάδες μας μιλάνε…

Μαρίνα Χρήστου

Σε ευχαριστώ που με βοήθησες στο δικό μου ταξίδι θηλασμού που κράτησε 14 μήνες.. Κ στον αποθηλασμό πάλι ήσουν εκεί… Σε όλες τις απορίες κ τους δισταγμούς, στους φόβους κ την αγωνία μου… Απλά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ….

Μαρίνα Χρήστου
1/6/2017

Κατερίνα Σταθοπούλου

Ή Φανή έγινε οικογένεια μου, η καλύτερη σύμβουλος μου μέσω των διαδικτυακών σεμιναρίων κ της επικοινωνίας με τη γραμμή της εταιρείας. Είναι ένας βασικός παράγοντας που θηλάζω μέχρι κ σήμερα την 30 μηνών κόρη μου! Ευχαριστώ πολύ Φανή!

Κατερίνα Σταθοπούλου
31/5/2017

Μαρία Καντίρη

Το σεμινάριο μητρικού θηλασμού που παρακολούθησα ήταν φανταστικό! Πάρα πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες για εμάς τις πρωτάρες αλλά και γενικότερα για κάθε γυναίκα που θηλάζει. Συνεχίστε την ωραία προσπάθεια για να θηλάζουν όλο και περισσότερες γυναίκες, όπως το απαιτεί η φύση της γυναίκας!

Μαρία Καντίρη
16/5/2017

Ευαγγελία Κουτσιουμάρη

Αγαπητή κα Δαμαρλάκη,
Αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για τα πολύ κατατοπιστικά σεμινάρια που παρουσιάζετε.Έχω διαβάσει μερικά βιβλία, ελληνικά και ξένα, αλλά η συγκεντρωμένη γνώση μιας έμπειρης μαίας και μαμάς είναι το πιο πολύτιμο εφόδιο.
Διανύω τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και πρέπει να αρχίσω σιγά-σιγά να οργανώνω τις αγορές μου. Η λίστα που δώσατε στο σεμινάριο της Λοχείας ήταν πολύ χρήσιμη.
Φιλικά,

Ευαγγελία Κουτσιουμάρη
25/4/2017

Μαίρη Δεσποινίδου

Καλημέρα σας! Εχθές παρακολούθησα για πρώτη φορά online σεμινάριο από το site σας! Πραγματικά ήταν πολύ κατατοπιστικό και αναλυτικό. Μου λύθηκαν όλες μου οι απορίες.
Έχω ήδη συστήσει και σε άλλες μέλλουσες μητέρες το site σας.
Είναι πολύ οργανωμένο και τα άρθρα και οι συμβουλές σας με βοήθησαν πολύ!
Μπράβο σας και καλή συνέχεια στο έργο σας!!!

Μαίρη Δεσποινίδου
25/4/2017

Ιωάννα Γεροντή

Καλημέρα σας και καλό Πάσχα!
Είμαι νέα μαμά και οφείλω να πω ότι, ειδικά στην αρχή, ήσασταν πολύ χρήσιμοι! Και με τα σεμινάρια, αλλά και με το live chat φυσικά. Ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού από την πρώτη μέρα έως και 13 μήνες μετά… Στο διάστημα των στερεών τροφών δοκιμάσαμε τις απίθανες κρέμες και τα μπισκότα σας..
Οι καλύτεροι, ειδικά με τα σεμινάρια!!! Βοηθάνε πάαααααρα πολύ!!!!! Σίγουρα κάποια έρχονται από μόνα τους στην πράξη, και απο ένστικο και μόνο γιατί η μάνα το διαθέτει αυτό, αλλά σε ο, τι χρειάστηκα ήσασταν εδώ. Όσες φορές και εάν έχω ρωτήσει κάτι, αμεσα ή μη, ΠΑΝΤΑ είχα απάντηση!
Ευχαριστώ και πάλι και καλή συνέχεια σε αυτό το όμορφο έργο…….

Ιωάννα Γεροντή
16/4/2017

Ευαγγελία Κουτσιουμάρη

Αγαπητή κα Δαμαρλάκη,
Αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για τα πολύ κατατοπιστικά σεμινάρια που παρουσιάζετε. Έχω διαβάσει μερικά βιβλία, ελληνικά και ξένα, αλλά η συγκεντρωμένη γνώση μιας έμπειρης μαίας και μαμάς είναι το πιο πολύτιμο εφόδιο.
Διανύω τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και πρέπει να αρχίσω σιγά-σιγά να οργανώνω τις αγορές μου. Η λίστα που δώσατε στο σεμινάριο της Λοχείας ήταν πολύ χρήσιμη.

Ευαγγελία Κουτσιουμάρη
10/4/2017

Μαριατερέζα Πλέσσα

Καλημέρα σας
Παρακολούθησα και το χθεσινό σεμινάριο σας σχετικά με τις στέρεες τροφές και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, καθώς και όλα τα υπόλοιπα σεμινάρια τα οποία παρακολούθησα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου! Η μικρή μου είναι τώρα 8 μηνών και θεωρώ ότι έχω πάρει πολύ σημαντικές πληροφορίες.
Θα ήθελα σας παρακαλώ εάν είναι εύκολο να έχω τις συνταγές που αναφέρθηκαν χθες.
Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά !
Με εκτίμηση,

Μαριατερέζα Πλέσσα
29/03/2017

Βασιλική Ρεγγίνα Τόπη

Το σεμιναριο που παρακολουθησα για εισαγωγή στερεών τροφών στον 8ο μήνα μου ήταν πολύ χρήσιμο! Σας ευχαριστώ πολύ για την δυνατότητα. Συνεχίστε με σεμινάρια που βοηθούν τις νέες μητέρες!

Βασιλική Ρεγγίνα Τόπη
29/3/2017

Μαρία Πολίτου

Μπράβο σας που αφιερώνεται 2 ώρες για εμάς που θέλουμε να μάθουμε και μας τις παρέχετε δωρεάν!!! Εξαιρετική ομάδα!!! Συγχαρητήρια!!! Ειλικρινά μπράβο σας!!! Δεν έχω λόγια… Ελπίζω να ξανά γίνει για να τα εμπεδώσουμε καλύτερα, όπως και νέα θέματα!!!!
Καλή συνέχεια!!!
Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου!!!

Μαρία Πολίτου
28/03/2017

Κατερίνα Λαχανά

Παρά πολύ ωραίο σεμινάριο! Πολύ χρήσιμο! Πολύ καλή σύμβουλος! Γενικά πολύ καλή η κίνηση σας αυτή να βλέπουμε να μιλάμε να επικοινωνούμε κάθε μέρα και εκφράζουμε τις απορίες μας! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Κατερίνα Λαχανά
1/2/2017

Mαρία Τράκα

Καλησπέρα σας,
Έχω παρακολουθήσει όλα τα σεμινάριά σας τουλάχιστον από μία φορά και θα συνεχίσω να δηλώνω συμμετοχή για όσο καιρό έχω χρόνο ακόμη καθώς μπαίνω στο μήνα μου σε λίγες μέρες. Πραγματικά είναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που παίρνουμε και από τις διαφάνειες αλλά και από τις ερωτήσεις που γίνονται στο τέλος κάθε διάλεξης. Μπορούμε να ξεκαθαρίζουμε τον όγκο πληροφοριών που δεχόμαστε. Καταλαβαίνεις τι είναι χρήσιμο και τι όχι, τι είναι αλήθεια και τι μύθος κι όλα αυτά από έναν επαγγελματία. Κατά τη γνώμη μου, η αλήθεια είναι πως καλύτερα να παίρνεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες από κάποιον που εργάζεται πάνω σε αυτό τον τομέα παρά να διαβάζεις κάθε άρθρο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Εκπλήσσομαι που σε ιστοσελίδες για τη μητρότητα, υπάρχουν μερικά άρθρα που αυτό που μπορούν να καταφέρουν είναι να αγχώσουν και να τρομάξουν τις νέες μανούλες.

Mαρία Τράκα
1/2/2017

Χρηστομάτη Μαρία

Καλησπέρα σας,
Το σεμινάριο παρείχε πολύτιμες πληροφορίες και ήταν πολύ αξιόλογο. Μου άρεσε επίσης η άκρως θετική αντιμετώπιση του μητρικού θηλασμού και η όλη παρουσίαση της μαίας. Θα παρακολούθησω φυσικά και τα επόμενα σεμινάρια! Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας,

Χρηστομάτη Μαρία
27/1/2017

Ντίνα Γατσέλου

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για το σεμινάριο σας! Κάνετε φανταστική δουλειά και μας βοηθάτε πολύ!! Συνεχίστε και με άλλα ενδιαφέροντα σεμινάρια!!! Καλή συνέχεια και καλό μήνα!!

Ντίνα Γατσέλου
3/1/2017
notebook-bottom