Τρόποι
επικοινωνίας με
τους Ειδικούς μας

Μοσχάκη Γεωργία

Η Γεωργία Μοσχάκη είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Φαρμακευτικής (GR. T. POPA) του Ιάσιου Ρουμανίας, με ειδικότητα στην παιδιατρική.

Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια για το μητρικό θηλασμό στο Μαιευτήριο «Έλενα» και έχει κυρίως εστιαστεί στα παιδιά που παρουσιάζουν αναπτυξιακά προβλήματα όπως ψυχοκινητική καθυστέρηση, μαθησιακές δυσκολίες και αυτισμό.

Στα πλαίσια της Πρακτικής της Εξάσκησης εργάστηκε επί 4 χρόνια στη Β’ Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν. «Ευαγγελισμός», έχει εκπονήσει τρίμηνη ευδόκιμη άσκηση στο Γ.Ν. – Κέντρο Υγείας Κυθήρων «Τριφύλλιο» και την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου την εξέτισε στο Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων. Για την απόκτηση Ειδικότητας, η Γεωργία Μοσχάκη εργάστηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Χανίων «Άγιος Γεώργιος» και στην Γ’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. «Αττικόν». Από το 2009 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Ν. Σμύρνη, ενώ σήμερα συνεργάζεται και με την «Ευρωκλινική Παίδων».

Σε συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η Γεωργία Μοσχάκη έχει λάβει μέρος στην εκπόνηση πλήθος εργασιών που αναφέρονται κυρίως στην Αρχαία Ελλάδα και αφορούν την παιδιατρική, την παιδοκομία και το θηλασμό.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Αιμ. Γρεβενών 15, Ν. Σμύρνη, 17124
Τηλ.: 210 9732530, Fax: 210 9732530, Κιν.: 6976 551043