Τρόποι
επικοινωνίας με
τους Ειδικούς μας

Σημαντική διάκριση για τη Nutricia!

1896-2016 : 120 χρόνια εμπειρίας, τεχνογνωσίας, επιστήμης και πρωτοπορίας στη βρεφική & νηπιακή διατροφή

Η Nutricia διακρίθηκε με το Platinum βραβείο για τα 120 χρόνια παρουσίας της στη βρεφική & νηπιακή κατηγορία στο πλαίσιο της  έκθεσης «Αιωνόβια Brands, τα αγαπημένα όλων μας”.

Η διάκριση αυτή επιβραβεύει την υπόσχεση & δέσμευση μας για συνεχή επιστημονική έρευνα, καινοτομία & υψηλό επίπεδο ποιότητας . Παράλληλα, αποτελεί για εμάς κινητήριο δύναμη προκειμένου να είμαστε δίπλα στις μητέρες που γαλουχούν μια νέα ζωή όντας ο καλύτερος σύμμαχός τους κατά τη διάρκεια της βρεφικής και νηπιακής ηλικίας.

Αποστολή μας είναι να στεκόμαστε στο πλευρό της εγκύου και της νέας μαμάς, να της προσφέρουμε συνεχή ενημέρωση & υποστήριξη σε αυτό το υπέροχο και μοναδκό ταξίδι της εγκυμοσύνης & της μητρότητας.

Για περισσότερο από έναν αιώνα το όνομα Nutricia είναι συνώνυμο της βρεφικής και νηπιακής διατροφής, εισάγοντας όλες τις μεγάλες καινοτομίες της κατηγορίας. Η Nutricia έχει μία πλήρη σειρά βρεφικών και νηπιακών γαλάτων και κρεμών, τα οποία διακρίνονται για την επιστημονική τους σύνθεση. Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, κάθε στιγμή.

Είναι πεποίθησή μας πως βοηθώντας τις μητέρες και τα μωρά σε όλο τον κόσμο να λάβουν τη σωστή διατροφή κατά τις Πρώτες 1000 Ημέρες της ζωής του μωρού της, από τη σύλληψη μέχρι την ηλικία των δύο ετών, κάνουμε ένα ζωτικής σημασίας βήμα για τη βελτίωση της παγκόσμιας υγείας. Γνωρίζουμε και υποστηρίζουμε τη σημασία και την αξία της υγιεινής και θρεπτικής διατροφής για τα βρέφη και τα μικρά παιδιά, υποστηρίζοντας το μητρικό γάλα ως την καλύτερη τροφή για το βρέφος.

 

nutricia-brand-awards-2016-page