Τρόποι
επικοινωνίας με
τους Ειδικούς μας

Σεμινάρια

Είστε έγκυος ή νέα μητέρα και έχετε απορίες για διάφορα θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα; Θέλετε να προετοιμαστείτε για τον τοκετό ή να μάθετε μικρά μυστικά για ένα επιτυχημένο θηλασμό; Παρουσιάζει το μωράκι σας κάποιο από τα συνηθισμένα προβλήματα των βρεφών και θέλετε να βοηθηθείτε στην αντιμετώπισή του;

Ως μέλος του Nutricia Club έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα on-line σεμινάρια που διοργανώνουμε με τη βοήθεια των Επιστημονικών μας Συνεργατών. Σκοπός των σεμιναρίων είναι να ενημερωθείτε σωστά αλλά και να προετοιμαστείτε σε θέματα που αφορούν στην εγκυμοσύνη και τη μητρότητα όπως η γέννα, ο θηλασμός, η διατροφή της εγκύου, η φροντίδα του βρέφους ή τα συνηθισμένα προβλήματα των βρεφών. Επίσης, κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, σας δίνετε η δυνατότητα να μοιραστείτε με τους Επιστημονικούς μας Συνεργάτες τις ανησυχίες σας αλλά και να τους υποβάλετε τυχόν ερωτήσεις σας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με τα σεμινάρια, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις Ειδικούς μας τηλεφωνικά στο 800 11 68800 (κλήση χωρίς χρέωση), μέσω e-mail ή μέσω live chat, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30 έως τις 16:30.

Οδηγίες Συμμετοχής

Παρακολουθήστε οποιοδήποτε από τα παρακάτω σεμινάρια σας ενδιαφέρει, από όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς κανένα κόστος!

Απαραίτητες προϋποθέσεις:

1) Να είστε μέλος του Nutricia club. Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ.
2) Να έχετε ηλεκτρονικό υπολογιστή με ηχεία, σύνδεση internet και την τελευταία έκδοση Adobe Flash Player. Για να την εγκαταστήσετε, πατήστε εδώ.

Η διαδικασία εγγραφής στα σεμινάρια είναι απλή:

Αρχικά, επιλέξτε από το πρόγραμμα σεμιναρίων αυτό που σας ενδιαφέρει και δηλώστε συμμετοχή πατώντας «Λάβετε μέρος». Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε το e-mail που επιβεβαιώνει την εγγραφή σας στο σεμινάριο ενώ 24 ώρες πριν την πραγματοποίηση του σεμιναρίου θα λάβετε σχετική υπενθύμιση. Και τα δυο e-mails σας υποδεικνύουν τη διεύθυνση που πρέπει να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να παρακολουθήσετε το εκάστοτε σεμινάριο.
(πχ URL: https://nutricia-club-webinars.adobeconnect.com/anbirth/event/login.html)

Μπείτε στη διεύθυνση αυτή λίγα λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, εισάγετε το e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας και θα οδηγηθείτε στο διαδικτυακό χώρο του σεμιναρίου.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου μπορείτε να συμπληρώσετε τις ερωτήσεις σας στο πεδίο “Q&A” για να λάβετε την απάντησή σας από τους Επιστημονικούς μας Συνεργάτες μετά το πέρας του σεμιναρίου.

Τα σεμινάριά μας θα αρχίσουν και πάλι τον Σεπτέμβριο. Καλό καλοκαίρι!