Προϊόντα βρεφικής ηλικίας από τον πρώτο μήνα από τη Nutricia

Almiron 5 της NUTRICIA

Το κατάλληλο ρόφημα γάλακτος για παιδιά από 3 ετών και πάνω Χωρίς Φοινικέλαιο

Ειδικά μελετημένο ρόφημα γάλακτος για παιδιά από 3 ετών και πάνω Χωρίς Φοινικέλαιο.
Συμβάλλει σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα*

40 χρόνια έρευνας στη βρεφική διατροφή.

Almiron 5 της NUTRICIA - 40 χρόνια έρευνας Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για το βρέφος. Συμβουλευτείτε το παιδίατρό σας σε περίπτωση που ξεκινήσετε διατροφή με ξένο γάλα.

Ακόμα και μετά το 3ο έτος τα νήπια παρουσιάζουν αυξημένη σωματική και διανοητική ανάπτυξη. Τo Almiron 5 είναι ρόφημα γάλακτος ειδικά μελετημένο για να καλύπτει τις ανάγκες μιας διαφοροποιημένης διατροφής.
Νέα σύνθεση Χωρίς Φοινικέλαιο.

Η ομάδα της Nutricia, που αποτελείται από 500 επιστήμονες και ειδικούς, μετρά πάνω από 120 χρόνια εξειδίκευσης στη βρεφική και νηπιακή διατροφή και 40 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας με σκοπό να καταλάβει πώς υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού σας. Είναι η έρευνα που μας βοήθησε να δημιουργήσουμε το νηπιακό ρόφημα γάλακτος επόμενης γενιάς Almiron 5, ειδικά σχεδιασμένο να υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών σας*.

Το προϊόν αποτελεί μέρος μιας διαφοροποιημένης διατροφής και δεν είναι υποκατάστατο μητρικού γάλακτος αλλά ένα ρόφημα γάλακτος ειδικά προσαρμοσμένο για τη διατροφή των παιδιών από τον 3ο χρόνο.

*Περιέχει βιταμίνες C & D που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το Almiron 5 συμβάλλει σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Βασισμένο σε 40 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας με σκοπό να καταλάβει τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών, η επόμενης γενιάς σύνθεση περιλαμβάνει Συστατικά με Πρεβιοτική δράση:

 • Μοναδικό μίγμα GOS/FOS: Γαλακτό και Φρουκτό - ολιγοσακχαρίτες, μιμούνται τη δομή των ολιγοσακχαριτών που βρίσκονται στο μητρικό γάλα.
 • HMO 3'GL: Ολιγοσακχαρίτης μητρικού γάλακτος, 3-γαλακτοσυλ-λακτόζη. Το HMO 3'GL προέρχεται από τη μοναδική μας διαδικάσία παραγωγής.
 • Βιταμίνες C & D: συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής.
 • Ασβέστιο: συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών,  στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής.
 • Πολυακόρεστα Λιπαρά Οξέα: DHA (Ωμέγα 3)
 • Χωρίς τεχνητά συντηρητικά
 • Χωρίς Φοινικέλαιο

Ένα ποτήρι Almiron 5

ισοδυναμεί με το 87%* των ημερήσιων αναγκών του παιδιού σας σε Βιταμίνη D

* ένα ποτήρι ισοδυναμεί με 200ml.
Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για το βρέφος και πρέπει να προτιμάται για τη μέγιστη χρονική περίοδο.
Το Almiron 5 δεν είναι υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος, αλλά ένα ρόφημα γάλακτος ειδικά προσαρμοσμένο για τη διατροφή των παιδιών από το 3ο έτος.

Η συχνότητα και η ποσότητα των γευμάτων του παιδιού εξαρτώνται από την ηλικία και το βάρος του. Ο πίνακας διατροφής που ακολουθεί είναι ενδεικτικός. Να ακολουθείτε με προσοχή τις οδηγίες του παιδιάτρου σας. Κανονική αραίωση: 100ml έτοιμου ροφήματος γάλακτος Almiron 5 παρασκευάζονται προσθέτοντας 3 κοφτές μεζούρες σκόνης σε 90ml νερό.

Μία μεζούρα σκόνης Almiron 5 = 5,6g

Almiron 5 της NUTRICIA - Μία μεζούρα σκόνης Almiron 5 = 5,6g

Το Almiron 5 της NUTRICIA διατίθεται σε:

 • Πρακτική συσκευασία EaZypack των 800γρ με

  – καπάκι ασφαλείας
  – ειδική υποδοχή για τη μεζούρα

 • Βοηθήστε μας να δώσουμε στα πακέτα μας μίας δεύτερη ευκαιρία! Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες στο πίσω μέρος της συσκευασίας!

 • EaZypack των 800γρ

  Διατίθεται στα super market στο ράφι των παιδικών τροφών και σε online καταστήματα.

   

Πατήστε στην ετικέτα του προϊόντος για να δείτε τη σύνθεσή του.