Δείτε εδώ πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές για το τάισμα του μωρού σας με μπιμπερό. Τι μπιμπερό και εξοπλισμό να χρησιμοποιήσετε και πως να τον αποστειρώσετε σωστά.

Τάισμα με μπιμπερό

Μπορείτε να ταΐζετε το μωρό σας με το μπιμπερό είτε δίνοντάς του μητρικό γάλα που έχετε συλλέξει είτε βρεφικό γάλα για μωρά. Τα πλεονεκτήματα του θηλασμού είναι γνωστά, δεν θα πρέπει όμως να νιώθετε τύψεις αν αποφασίσετε να δώσετε στο μωρό σας βρεφικό γάλα σε σκόνη.

Αν χρησιμοποιήσετε μπιμπερό θα χρειαστεί να προμηθευτείτε, εκτός από μπιμπερό και θηλές, τον ειδικό εξοπλισμό για τον καθαρισμό και την αποστείρωσή τους. Μια ματιά στο σχετικό βίντεο θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια μέθοδος αποστείρωσης σας ταιριάζει περισσότερο.

Αν σκοπεύετε να συλλέξετε μητρικό γάλα θα χρειαστεί να μάθετε την τεχνική και τις παραμέτρους ώστε το γάλα σας να είναι ασφαλές για να το πιει το μωρό. Και μην ξεχνάτε πως ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του μπιμπερό είναι πως μπορεί να συμμετέχει ο μπαμπάς στο τάισμα του μωρού σας ώστε να έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε.

Άρθρα