Οι μαμάδες μας μιλάνε

Οι μαμάδες μας μιλάνεΟι μαμάδες μας μιλάνεΟι μαμάδες μας μιλάνε

Οι μαμάδες μας μιλάνε…

Δήμητρα

Υπέροχο το σεμινάριο. Κατατοπιστικότατο και απαντήθηκαν στο τέλος όλες μας οι απορίες. Θα δηλώσω συμμετοχή οπωσδήποτε και σε επόμενο. Ευχαριστούμε πολύ.

Δήμητρα
12/03/2022

Όλγα

Σας ευχαριστούμε για το χθεσινό σεμινάριο. Πρώτη φορά παρακολούθησα σεμινάριο σας και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.  Η μαία ήταν ήρεμη και τα έλεγε πολύ όμορφα. Μακάρι να τα καταφέρουμε όλα αυτά από όσα μας συμβούλευσε! Θα δηλώσω να συμμετέχω και στα υπόλοιπα σεμινάρια γιατί είναι χρήσιμα όλα τα θέματα που επιλέγετε. Σας ευχαριστούμε που είναι και δωρεάν όλα σας τα σεμινάρια. Πολύ σημαντικό! Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε, συγχαρητήρια!

Όλγα
01/03/2022

Χρύσα

Έμεινα πολυ ευχαριστημένη απο το συγκεκριμένο σεμινάριο αλλά και γενικότερα απο τον κύκλο σεμιναρίων που προσφέρετε. Πραγματικά ειναι μια καταπληκτική δράση. Οι πληροφορίες που μας δόθηκαν ήταν ικανοποιητικές και ο χρόνος για επίλυση αποριών υπέρ αρκετός. Ακούστηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Η μαία ήταν υποστηρικτική και συμπαθέστατη.

Χρύσα
18/02/2022

Έφη

Ήταν πολύ χρήσιμο το σεμινάριο, με πολλές πληροφορίες! Η εισηγητρια ήταν κατατοπιστική και αναλυτική!

Έφη
08/02/2022

Φωτεινή

Οι εντυπώσεις μου από το σεμινάριο ήταν άριστες.

Η κυρία Ζαχειλα ήταν απόλυτα αναλυτική και κατατοπιστικη.

Η κυρία Ζαχειλα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, χωρίς να βιάζεται να αποχωρήσει.

Η ίδια φαίνεται καταρτισμενη και ενημερωμένη στο αντικείμενό της. Επίσης, έχω παρακολουθήσει το σεμινάριο για την προετοιμασία του βρεφικου δωματίου και οι εντυπώσεις μου ήταν εξίσου άριστες.

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς στο Club Nutricia για την προσφορά των σεμιναρίων από μια έμπειρη ειδικό.

Φωτεινή
07/02/2022

Σταυρούλα

Παρακολούθησα το”Σεμινάριο για την προετοιμασία του βρεφικού δωματίου & τις απαραίτητες αγορές για το μωρό” το οποίο βρήκα εξαιρετικά χρήσιμο.

Πιστεύω ότι είχε ακριβώς τη μορφή που χρειάζεται. Συμπυκνωμένη γνώση και χρήσιμες πληροφορίες σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι οποίες μεταφέρθηκαν με σαφήνεια και λογική συνέχεια. Επιπλέον, ο χρόνος για ερωτήσεις ήταν επαρκέστατος και εξίσου χρήσιμος.

Είναι ιδανικό για μέλλουσες μαμάδες που δουλεύουν ή έχουνε περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο. Έχω ήδη δηλώσει σε όλα τα επόμενα σεμινάρια.

Σας ευχαριστούμε!

Σταυρούλα
16/11/2021

Ειρήνη

Αρκετά κατατοπιστικό το σεμινάριο για τη Λοχεία και τη φροντίδα νεογνού. Ειδικά το β’ μέρος (φροντίδα νεογνού) ήταν πάρα πολύ χρήσιμο, ειδικά για νέες μητέρες που δεν έχουμε τις απαιτούμενες σχετικές γνώσεις. Το σημερινό σεμινάριο (καθημερινές ανησυχίες μιας νέας μαμάς) ήταν πολύ διαφωτιστικό! Προσωπικά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και με βοήθησε σε θέματα για τα οποία υπάρχουν διχογνωμίες. Η μαία, κ. Ζαχείλα είναι εξαιρετική, πολύ κατατοπιστική και ξεκάθαρη σε όσα αναφέρει. Απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις, χωρίς να κουράζει με υπερβολικές αναλύσεις. Έχω ήδη προτείνει την παρακολούθηση των σεμιναρίων σας σε φίλες.

Ευχαριστούμε πολύ για τη δυνατότητα επιμόρφωσης που μας προσφέρετε.

Ειρήνη
21/10/2021

Κυριακή

Ήθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου για τα σεμινάρια Nutricia, καθώς έχω παρακολουθήσει κάποια τις τελευταίες εβδομάδες. Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις και τις συμβουλές από τη μαία, η οποία μιλάει για όλα τα θέματα που απασχολούν τις μέλλουσες & νέες μητέρες, με ξεκάθαρο και συνοπτικό τρόπο. Η ενότητα με τις ερωτήσεις απαντήσεις δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουμε τις απορίες μας, να λάβουμε σαφή απάντηση και να μάθουμε επιπλέον πληροφορίες από άλλες συμμετέχουσες, τις οποίες ενδεχομένως δεν είχαμε σκεφτεί.

Θεωρώ τα σεμινάρια που προτείνετε πολύ χρήσιμα και ανυπομονώ να παρακολουθήσω επιπλέον σεμινάρια με νέα πρακτικά θέματα.

Κυριακή
15/10/2021

Χριστίνα

Εξαιρετική δουλεία, πολύ στοχευμένες πληροφορίες και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις ολοκληρωμένες και κατανοητές!!!!! Είναι η πρώτη μου κύηση και από τα σεμινάρια σας έχω λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να νιώθω σίγουρη!!! Συγχαρητήρια συνεχίστε έτσι!!

Χριστίνα
19/02/2020

Φωτεινή

Το σεμινάριο με την Μαία σας την Φανή, ήταν εκπληκτικό!!!
Άψογα ενημερωμένη και καταρτισμένη να απαντήσει σε κάθε μας ερώτηση ή απορία.. Εάν ήμασταν στην ίδια πόλη.. μας χωρίζουν άπειρα χιλιόμετρα… σίγουρα θα ήταν η προσωπική μου μαία με κλειστά τα μάτια!!!!! Φανή και Club Nutricia ευχαριστούμε για την ευκαιρία και τις γνώσεις που τόσο άψογα και λεπτομερέστατα μας δίνετε!!!
Με εκτίμηση,

Φωτεινή
23/01/2020

Φωτεινή

Καλησπέρα σας,
παρακολούθησα το σεμινάριο και έχω να επισημάνω ότι η Φανή είναι απίστευτη! Με έκανε να την παρακολουθώ μέσα στα μάτια, ήταν απίστευτα ενημερωμένη και επειδή έχω πάρει μέρος και σε άλλα σεμινάρια που έκανε, με έκανε να ανυπομονώ για κάθε επόμενο σεμινάριο! Με κάλυψε σε όλα!!!!
Φανή ευχαριστώ πολύ για όλα!!!
Nutricia club σε ευχαριστώ

Φωτεινή
16/01/2020

Λίνα

Έχω παρακολουθήσει 4-5 φορές σεμινάριά σας και θέλω να σας πω ότι είναι εξαιρετικά και συγχαρητήρια! Η μαία Φανή Δαμαρλάκη με βοήθησε  μέσω των σεμιναρίων και της μεταδοτικότητας και της ενέργειάς της σε πολλά πράγματα από την εγκυμοσύνη μου έως και σήμερα που παρακολούθησα 2η φορά το σεμινάριο μητρικού θηλασμού και ο μπέμπης είναι 8 ημερών!!!!

Ευχαριστούμε πολύ! Συνεχίστε να μας προσφέρετε σεμινάρια με ωραία θέματα κι εμείς θα είμαστε εδώ!!!

Λίνα
10/01/2020

Πέννυ

Καλησπέρα! Για ακόμα μια φορά η Φανή εξαιρετική, κατατοπιστικότατη και όχι με απλές τυπικές συμβουλές αλλά με απαντήσεις ακόμα και στα πιο αυτονόητα θέματα για κάποιους. Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας ακόμα και πριν την γέννηση των μικρών μας! Και με απόλυτη ανιδιοτέλεια.
Με εκτίμηση,

Πέννυ
20/11/2019

Μαίρη

Άψογη οργάνωση που βοηθάει πολύ τις μέλλουσες και τις νέες μανούλες. Δίνεται απάντηση στα ερωτήματά μας. Τα σεμινάρια είναι πραγματικά αξιόλογα όπως και το live chat που ακολουθεί στη συνέχεια. Η μαία μας η κα Φανή πάντοτε πρόθυμη και γλυκύτατη! Ευχαριστούμε!!!

Μαίρη
13/11/2019

Πένυ

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για την ευκαιρία που μας δίνετε με τα σεμινάρια σας. Η κυρία Φανή ήταν εξαιρετική και μας έδωσε πολύτιμες πληροφορίες. Αυτό που κάνετε είναι πολύ μεγάλη βοήθεια, ειδικά για εγκυμονούσες σαν κι εμάς που είναι αναγκασμένες να παραμείνουν στο κρεβάτι. Καλή συνέχεια!

Πένυ
13/11/2019

Ξένια

Καλησπέρα σας!
Ευχαριστούμε πολύ για τα σεμινάρια. Είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο κυρίως για τις νέες μητέρες, οι οποίες «βομβαρδίζονται» από πληροφορίες/ συμβουλές από μαμάδες, γιαγιάδες, γειτόνισσες και γνωστές που το μόνο που καταφέρνουν είναι να μπερδέψουν και να αγχώσουν τις νέες μαμάδες.
Έχω παρακολουθήσει όλα τα σεμινάρια που ήταν διαθέσιμα τους τελευταίους 3 μήνες. Σήμερα παρακολούθησα για 2η φορά το σεμινάριο θηλασμού, καθώς τώρα γέννησα και είχα επιπλέον απορίες για τον θηλασμό.
Εκτός από τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε η κα Φανή, το πιο σημαντικό είναι ότι λύνει τις απορίες μας επιστημονικά με αποτέλεσμα να καθησυχάζει όλες τις ανησυχίες που προκύπτουν κατά την διάρκεια του θηλασμού.
Ήταν πολλές οι φορές που σκέφτηκα να σταματήσω τον θηλασμό κυρίως από φόβο για το αν τρέφεται σωστά το μωράκι μου, αλλά σήμερα μετά το σεμινάριο νιώθω πιο σίγουρη και δυνατή να συνεχίσω.
Ευχαριστούμε πολύ κα Φανή & ευχαριστούμε πολύ Nutricia για αυτή τη πολύ σημαντική πρωτοβουλία!!!!!!
Με εκτίμηση,

Ξένια
05/11/2019

Σόνια

Καλησπέρα σας! Πολύ ενημερωτικό το σεμινάριο με την κυρία Φανή, ειδικά για εμάς τις νέες μανούλες και μου λύθηκαν απορίες που είχα. Επίσης πήρα απάντηση σε μια ερώτηση μου και θα κάνω αυτό που είπε η κυρία Φανή. Ευχαριστούμε για αυτή την δυνατότητα που μας δίνεται να παρακολουθούμε online σεμινάρια και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος.

Σόνια
05/11/2019

Παναγιώτα

Καλησπέρα σας! 

Σας ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε η εξειδικευμένη μαία. Ήταν μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση με όλες τις λεπτομέρειες. Υπήρχε διαφάνεια και φάνηκε ότι δεν έγινε για προωθητικούς σκοπούς της εταιρίας. 

Σίγουρα θα παρακολουθήσω τα επόμενα σεμινάρια και θα το συνιστούσα σε όλες τις υποψήφιες μανούλες. 

Φιλικά, 

Παναγιώτα
25/10/2019

Βικτώρια

Έχω παρακολουθήσει τα σεμινάρια για τη προετοιμασία του τοκετού & το μητρικό θηλασμό. Θα ήθελα να σας αναφέρω ότι είναι πολύ χρήσιμα, ειδικά για εμάς τις μέλλουσες μητέρες που είναι δύσκολο να μετακινηθούμε, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να παρακαλουθήσουμε δια ζώσης μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Επίσης, η μαία που διενεργεί τα εν λόγω σεμινάρια, ήταν εξαίρετη, καταρτισμένη, πολύ αναλυτική και εντός του θέματος, χωρίς ούτε να φλυαρεί για άσχετα θέματα, αλλά ούτε να προσπαθεί να προωθήσει διάφορα προϊόντα εταιριών, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιου είδους σεμινάρια. Επιπροσθέτως, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των συμμετεχουσών, πράγμα σπάνιο, για τέτοια σεμινάρια. Τέλος, θεωρώ ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι πάρα πολύ καλή, θα πρέπει να συνεχιστεί & ίσως να εμπλουτιστεί και με άλλες θεματικές.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση,

Βικτώρια
14/10/2019

Αντωνία

Εξαιρετικά σεμινάρια! Η μαία είχε βαθιά γνώση του αντικειμένου και μετά την παρουσίαση κάθε σεμιναρίου απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις των μαμάδων που παρακολουθούσαν. Έχω παρακολουθήσει δύο σεμινάρια μέχρι στιγμής και ανυπομονώ για τα υπόλοιπα. Πολύ ωραία η δουλειά σας, και σαν υποψήφια μανούλα πρέπει να σας ευχαριστήσω για την ενημέρωση και προετοιμασία που παρέχετε. Να είστε καλά να συνεχίσετε το έργο σας!

Με εκτίμηση,

Αντωνία
17/09/2019

Μαρία

Το σεμινάριο ήταν πάρα πολύ καλό και κατατοπιστικό. Παρόλο που πολλά πράγματα ίσως να τα είχα ξανακούσει (αφήνοντας στην άκρη συμβουλές από μη ειδικούς όπως π.χ. γιαγιάδες ή μη ενημερωμένους και όσους παρεμβαίνουν με προσωπικές γνώμες και εμπειρίες…) οι φόβοι υπάρχουν άσχετα εάν η γνώση μπορεί να μας επιβεβαιώνουν για το αντίθετο με κυριότερο φόβο εάν θα έχω γάλα για να θηλάσω. Ο τρόπος του σεμιναρίου και της παρουσίασης ήταν που καθησύχασε τις ανησυχίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Καλή συνέχεια

Μαρία
16/09/2019

Λένα

Παρακολούθησα το σεμινάριο θηλασμού. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον και μου λύθηκαν απορίες αλλά και μου διευκρινίστηκαν απόψεις που τις είχα ακούσει λάθος. Χαίρομαι πολύ που το παρακολούθησα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά σας.

Με εκτίμηση,

Λένα
06/03/2019

Ιωάννα

Καλησπέρα σας.

Μόλις παρακολούθησα το σεμινάριο μητρικού θηλασμού online με την αξιότιμη μαία σας. Λόγω οικονομικών συνθηκών αλλά και έλλειψης υποδομής και ενημέρωσης στην περιοχή μου, μπόρεσα να λύσω πολλές απορίες μου και να ενημερωθώ αρκετά για το όμορφο ταξίδι του θηλασμού που ευελπιστώ να φέρω εις πέρας όταν γεννήσω. Σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε, ανυπομονώ να παρακολουθήσω και επόμενα σεμινάριά σας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννα
09/01/2019

Σοφία

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το δώρο που μου στείλατε (την τσαντούλα για τις εξετάσεις του παιδιού μου).
Την παρέλαβα την Πέμπτη αλλά βρήκα τώρα χρόνο να σας στείλω. Με συγκινήσατε πολύ, είναι το πρώτο από τα πραγματάκια του παιδιού μου, σας ευχαριστώ πολύ και πάλι 🙂 Σας εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι κάνετε και να συνεχίσετε να μας εκπλήσσετε. Καλή επιτυχία σε ότι κάνετε!

Σας ευχαριστώ θερμά

Σοφία
05/11/2018

Μυρτώ

Καλησπέρα σας,

Σήμερα παρακολούθησα το σεμινάριο μητρικού θηλασμού,

Θα ήθελα αρχικά να μεταφέρω την ευχαρίστησή μου σχετικά με τις συμβουλές και τις πληροφορίες που δόθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Η κα Δαμαρλάκη απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και μας βοήθησε να διαλευκάνουμε τυχόν απορίες σε όσα προανέφερε.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που μια μεγάλη εταιρεία όπως η δική σας, ενθαρρύνει τις νέες μητέρες να θηλάσουν και τις βοηθούν με τα σεμινάρια που οργανώνει με ποικίλα θέματα.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας!

Με εκτίμηση

Μυρτώ
01/11/2018

Ράνια

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου ήταν αρκετά χρήσιμη για μένα που δεν έχω προηγούμενη εμπειρία στο αντικείμενο. Παρόλο που η κατάρτιση ήταν από απόσταση πήρα αρκετά χρήσιμα στοιχεία που θα εφαρμόσω καθώς σχημάτισα μια πιο καθαρή εικόνα για το τι εστί θηλασμός και πόσο πολύτιμος είναι. Το σημαντικότερο μήνυμα για μένα ήταν το «αφού θέλω μπορώ», καταρρίπτοντας μύθους που με απασχολούσαν πριν. Ως μέλλουσα μαμά διδύμων μπορώ να πω ότι έσβησα πολλές φοβίες από το μυαλό μου.  Σίγουρα θα παρακολουθήσω και τα άλλα σεμινάρια καθώς θεωρώ ότι συμβάλουν πολύ στην αυτοπεποίθηση που θα πρέπει να νιώθει μια νέα μαμά. Το μητρικό ένστικτο πάει χέρι χέρι με γνώση! Ευχαριστώ πολύ!

Ράνια
17/10/2018

Πόπη

Παρακολούθησα για πρώτη φορά ένα από τα σεμινάριά σας με τίτλο “Οι καθημερινές ανησυχίες μιας νέας μαμάς” με την κυρία Δαμαρλάκη και θα ήθελα να σας μεταφέρω την ευγνωμοσύνη μου για τη βοήθεια και τις πληροφορίες που προσφέρετε σε εμάς τις μέλλουσες νέες μανούλες! Είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη η συμβολή σας και μας καθησυχάζει θα έλεγα για όλα αυτά που θα έρθουν! Η κυρία Δαμαρλάκη εμπνέει εμπιστοσύνη και η εμπειρία της τόσο ως μαία όσο και ως μητέρα είναι εμφανής! Έχω ήδη δηλώσει συμμετοχή και στα άλλα σας σεμινάρια κι ανυπομονώ να τα παρακολουθήσω!

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Πόπη
27/09/2018

Παναγιώτα

Φανή σε ευχαριστώ!

Χάρις σε εσένα ήμουν διαβασμένη και ήξερα τι να περιμένω γύρω από το θέμα του θηλασμού (ποσότητα γάλακτος πρώτων ημερών, αρχική απώλεια βάρους νεογνών, πόσες πάνες βρεγμένες και κενώσεις, ίκτερος κλπ) και ακριβώς επειδή ήμουν προετοιμασμένη και αποφασισμένη, βρήκα γύρω μου ενα εξαιρετικά υποστηρικτικό περιβάλλον και τα δίδυμα μου θρέφονται από μένα! Τον ένα τον θηλάζω αποκλειστικά και στον άλλο στέλνω καθημερινά το γάλα μου στη ΜΕΝΝ! Μάλιστα ο μεγάλος μου ήταν αυτός που μού έδειξε τον τρόπο! Η τύχη του πρωτάρη; Ίσως!

Σε ευχαριστώ και θα εξακολουθώ να παρακολουθώ όλα σου τα σεμινάρια!

Παναγιώτα
09/07/2018

Βάνα

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τα πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια που διοργανώνετε με τη μαία Φανή.

Διανύω την 39η εβδομάδα και έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και επί πληρωμή (τοκετού, λοχείας, α’ βοηθειών). Ωστόσο, πήρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες και από τα δικά σας σεμινάρια. Να σημειώσω ότι τα έχω προτείνει σε πολλές φίλες, οι οποίες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ή το χρόνο να παρακολουθήσουν άλλα σεμινάρια.

Επίσης, θα ήθελα να σας συγχαρώ για τα εξής:
α. που μία εταιρεία που παράγει βρεφικά γάλατα διοργανώνει τέτοια σεμινάρια χωρίς να προσπαθεί έμμεσα να κάνει πωλήσεις
β. που έχετε επιλέξει μία μαία που τα λέει έξω απο τα δόντια αναφορικά με όσους μας προτρέπουν να σταματήσουμε τον θηλασμό, να δώσουμε ξένο γάλα και να αγοράσουμε ένα σωρό άσχετα- ακόμα και επικίνδυνα-πράγματα.

Μπράβο σας. Συνεχίστε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία!

Τέλος, να προτείνω ακόμα μερικά θέματα που θα μπορούσατε να συμπεριλάβετε στα μαθήματα:
1. α’ βοήθειες για βρέφη και παιδιά
2. συμβουλές για τη βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν οι μπαμπάδες (αποκλειστικά για άντρες)
3. ψυχολογική προετοιμασία (ψυχοπροφυλακτική) πριν τον τοκετό αλλά και κατά τη διάρκεια της λοχείας

Ευχαριστώ πολύ,

Βάνα
31/05/2018

Κατερίνα

Καλησπέρα σας.

Πριν λίγο παρακολούθησα το διαδικτυακό σεμινάριο για τη φροντίδα του νεογέννητου. Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνετε και να σας επισημάνω ότι επιτελείτε σπουδαίο κοινωνικό έργο, καθώς η ενημέρωση επί των θεμάτων αυτών είναι πλήρης από τη δράση σας αυτή. Η μαία ήταν εξαιρετική και με την ηρεμία που εκπέμπει σε κάνει να νιώθεις σιγουριά. Θα παρακολουθήσω και τα σεμινάρια του Ιουνίου και σίγουρα θα τα συστήσω σε φίλες και σε φόρουμς.
Συνεχίστε το έργο σας με το ίδιο πάθος και όρεξη!!!

Κατερίνα
31/05/2018

Ντέπυ Κ.

Καλησπέρα σας

Τα σεμινάρια σας μας βοηθάνε πάρα πολύ και ειδικά όσες από εμάς είμαστε σε ακινησία στο σπίτι.!
Η μαία, κα Φανή, είναι πολύ κατατοπιστική τόσο στην ενημέρωση που κάνει όσο και στις απαντήσεις των ερωτήσεων που γίνονται από εμάς.
Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε όταν μία μέρα κάλεσα στο τηλέφωνο και εκτός του ότι απάντησε ήταν πάλι κατατοπιστικότατη χωρίς να βιάζεται να το κλείσει..

Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε πολύ πολύ

Ντέπυ
12/05/2018

Κατερίνα Κ.

Καλησπέρα Φανή!!! Η μπέμπα μας έφτασε 3 μισή μηνών.. έχω να σου πω ότι οι σημειώσεις μου από τα σεμινάρια που κάναμε μαζί στο Nutricia club ήταν μεγάλη σωτηρία, όχι μόνο για το θηλασμό αλλά για τα πάντα.. με βοήθησαν απίστευτα! Θηλάζουμε αποκλειστικά και έχουμε φτάσει τα 6400 παρακαλώ με βάρος γέννησης 3370. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για όλα!

Κατερίνα
10/05/2018

Όλγα Μ.

Συγχαρητήρια στην μαία σας Φανή Ζαχείλα – Δαμαρλάκη είναι εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας.

Ο τρόπος με τον οποίο σου μεταφέρει τις γνώσεις της είναι μοναδικός. Όλα τα οποία μας είπε στο σεμινάριο μου φάνηκαν πάρα πολύ χρήσιμα, ήταν πολύ επεξηγηματική και κατανοητή.

Η δομή του σεμιναρίου μου άρεσε πάρα πολύ και ειδικά το τελευταίο τμήμα όπου η κ. Φανή μας απαντούσε σε όλες τις απορίες μας. Μέσα από αυτό μάθαμε περισσότερα πράγματα και φάνηκε η τεράστια εμπειρία της.

Θέλω να δώσω επίσης συγχαρητήρια και στην εταιρία σας NUTRICIA για την έμφαση που δίνεται στην ενημέρωση μας μέσω των online σεμιναρίων, κάτι εξίσου σημαντικό και πρωτοπόρο.

Τόσο η κ. Φανή όσο και εσείς ήσαστε πολύ τυχεροί για την συνεργασία σας καθώς αναδεικνύεται στο έπακρο την αξία της μητρότητας!

Όλγα
19/04/2018

Φαίη Δ.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα σεμινάρια σας!
Βρίσκομαι σε περιοχή που η ενημέρωση και η βοήθεια στον τοκετό είναι περιορισμένες και τα σεμινάριά σας είναι πολύτιμα, εμπλουτισμένα με γνώσεις και χρήσιμες συμβουλές για τις νέες μανούλες. Βασικό στοιχείο τους είναι και η κατάρρευση των μύθων που χρόνια ταλαιπωρούν τις γυναίκες.

Με εκτίμηση στο έργο σας,

Φαίη
18/04/2018

Μαρία Π.

Καλημέρα,
Καταρχήν θα ήθελα να σας συγχαρώ για την στήριξη που προσφέρετε σε εμάς τις νέες μανούλες και μέσω των προϊόντων σας αλλά και των πληροφοριών που περιέχονται στο nutricia club. Θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ στον τομέα των σεμιναρίων και ιδιαίτερα στην εξαιρετική δουλειά της κυρίας Δαμαρλάκη.
Η βοήθειά της είναι πολύτιμη και την ευχαριστώ προσωπικά διότι χωρίς την στήριξη της δεν θα τα είχα καταφέρει με τον θηλασμό του γιού μου χάρη στην βοήθεια της θήλασαμε για 2 ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος που επικοινώνησα μαζί σας αυτή την φορά είναι διότι θα ήθελα να προτείνω ένα θέμα σεμιναρίου που θεωρώ πως θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για όλους μας.
Με τη φροντίδα του μωρού αργά ή γρήγορα τα καταφέρνουμε όλοι οι γονείς τι γίνεται όμως όταν προκύπτουν μικροατυχήματα που φοβόμαστε ή δεν γνωρίζουμε πως να τα αντιμετωπίσουμε! Μας πιάνει πανικός και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τρομακρατησουμε και το ίδιο το παιδί. Η πρόταση μου λοιπόν αφορά ένα σεμινάριο που θα αναφέρονταν οι πρώτες βοήθειες σε περίπτωση εγκαύματος ή πτώσης από κρεβάτι αλλαξιερα χτύπημα σε κάποιο έπιπλο τσιμπήματα από έντομα ή ερπετά κατάποση χημικού πχ.σαμπουαν βρεφικο λαδακι ,εκδορές κλπ. Ελπίζω η πρόταση μου να σας εμπνεύσει και να υλοποιηθεί.
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά και θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι προσωπικά την Φανή.
Με εκτίμηση,

Μαρία
04/04/2018

Βασιλική Μ.

Με μεγάλη μου χαρά να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να ενημερώνετε τις μέλλουσες μανούλες και εκείνες που ήδη έχουν το μωρό τους.
Έχω παρακολουθήσει με μεγάλο ενδιαφέρον όλα τα σεμινάρια και ορισμένα δυο φορές και μου φάνηκαν όχι απλώς χρήσιμα, αλλά απαραίτητα για την καλύτερη αντιμετώπιση των θεμάτων γύρω από τη μητρότητα, τον τοκετό.

Η βοήθεια που προσφέρετε δεν είναι μόνο πρακτική αλλά επιδρά και στην ψυχολογία κάθε νέας μητέρας, που αισθάνεται είτε να βομβαρδίζεται από αντικρουόμενες πληροφορίες σε αρκετά θέματα, είτε να μη γνωρίζει τίποτα, με αποτέλεσμα να της δημιουργείται φόβος για κάτι το οποίο δεν θα πρέπει καμία μας να αισθάνεται έτσι, αλλά να χαλαρώσει και να απολαύσει αυτό το υπέροχο ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σας ευχαριστούμε πολύ, ελπίζω να συνεχίσετε τα σεμινάρια ώστε να υπάρχει σωστή ενημέρωση και αντιμετώπιση των όποιων θεμάτων και από άλλες μέλλουσες μητέρες.

Με εκτίμηση,

Βασιλική
07/03/2018

Άννα-Μαρία Γ.

Καλησπέρα σας,
Παρακολούθησα και τα 4 σεμινάρια, τα οποία και βρήκα εξαιρετικά χρήσιμα ειδικά για μια νέα μαμά όπως εγώ! Θέλω να συγχαρώ την εταιρία nutricia που παρόλο που είναι μια εταιρεία βρεφικών τροφών προωθεί τόσο τον μητρικό θηλασμό. Μπράβο σας! Συνεχίστε το υπέροχο έργο σας… Σίγουρα θα τα συνιστούσα στις φίλες μου και σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες!!
Ευχαριστώ πολύ

Άννα-Μαρία
23/02/2018

Καλλιόπη Σ.

Καλησπέρα σας,
Με μεγάλη μου χαρά σήμερα στις 21/2/2018 παρακολούθησα το σεμινάριο προετοιμασίας τοκετού, από το οποίο έμεινα πολύ ικανοποιημένη.
Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνετε και προσφέρετε κυρίως για γυναίκες που γίνονται πρώτη φορά μανούλες. Η μαία κ. Δαμαρλάκη κάλυψε όλες τις απορίες με απόλυτη προθυμία και μας παρότρυνε κάθε στιγμή για περαιτέρω ερωτήσεις.
Σε μία εποχή όπου η πηγή της πληροφορίας είναι απεριόριστη αλλά ταυτόχρονα και άκυρη, συνεισφέρετε στο να έχουμε πρόσβαση στις σωστές πληροφορίες και προσωπικά σας είμαι ευγνώμων.
Συνεχίστε την τόση καλή δουλειά!

Σας ευχαριστώ πολύ,

Με εκτίμηση,

Καλλιόπη
21/02/2018

Ευγενία Δ.

Μόλις παρακολούθησα, για πρώτη φορά, το συγκεκριμένο σεμινάριο από την κα. Φανή Δαμαρλάκη και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ! Άκρως επεξηγηματική κ αναλυτική σε κάθε κομμάτι σχετικά με τον τοκετό με βοήθησε πρώτα απ’ όλα συναισθηματικά, καθώς ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση μου για τον τοκετό και με έκανε να καταλάβω πως να διαχειριστώ σωστά το άγχος μου. Σκέφτομαι όλα όσα ανέφερε κ πραγματικά με έκανε να δω τον τοκετό έτσι όπως ακριβώς είναι, κάτι τόσο φυσιολογικό απλά! Ακόμη, μου άρεσε πως οι ερωτήσεις που έκανα απαντήθηκαν απλά και ξεκάθαρα κι έλυσαν απορίες που με απασχολούσαν.. Σίγουρα θα λάβω μέρος και σε επόμενα σεμινάρια γιατί πιστεύω πως θα λυθούν όλες οι απορίες μου με την καλύτερη βοήθεια από εσάς.. Συγχαρητήρια ειλικρινά για αυτό που έχετε δημιουργήσει!!

Ευγενία
21/02/2018

Ευαγγελία Ζ.

Το σεμινάριο ήταν εξαιρετικό!!
Κατατοπιστική, επαγγελματίας, πλήρως ενημερωμένη και έτοιμη να μας λύσει όλες τις απορίες!! Μου άρεσε πολύ η θετική ενέργεια και η θετική διάθεση που σου δημιουργεί για την αναμονή του τοκετού!

Ο τρόπος διεξαγωγής είναι πολύ σωστός θεωρώ. Δεν υπάρχει καμία αναμονή σε αίθουσες, δεν είσαι καθηλωμένη σε μια καρέκλα που όντας έγκυος δυσκολεύει και η ποιότητα της σύνδεσης ήταν πολύ καλή!!

Συνεχίστε να κάνετε τέτοια σεμινάρια και να μας βοηθάτε σε αυτό το ταξίδι.
Ευχαριστούμε!

Ευαγγελία
21/02/2018

Αλεξανδρα Μ.

Καλησπέρα

Σε λίγες μέρες μπαίνω στον μήνα μου και ψάχνοντας διάφορες πληροφορίες στο internet βρήκα τα σεμινάρια στα οποία και γράφτηκα για να παρακολουθήσω. Αν και παρακολούθησα μισό το σεμινάριο “λοχείας” και ολόκληρο το “καθημερινές ανησυχίες” διαπίστωσα ότι πήρα χρήσιμες πληροφορίες και μου λύθηκαν πολλές απορίες!!! Συγχαρητήρια στην μαία κυρία Δαμαρλάκη Φανή η οποία ηταν πλήρως ενημερωμένη και απαντούσε σε κάθε ερώτηση! Σας ευχαριστώ πολύ και ανυπομονώ για το επόμενο σεμινάριο.

Με εκτίμηση

Αλεξανδρα
02/02/2018

Αφέντρα Μ.

Καλησπέρα σας,

Είμαι μέλλουσα μανούλα στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης και ήδη μέλος στην ομάδα σας. Παρακολούθησα χτες το σεμινάριο μητρικού θηλασμού και έμεινα πάρα πού ευχαριστημένη, έμαθα πολλά πράγματα που δεν ήξερα και μου λύθηκαν πολλές απορίες που είχα. Θα παρακολουθήσω σίγουρα και τα επόμενα σεμινάρια.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,

Αφέντρα
19/01/2018

Νίκη Γ.

Μόλις έλαβα μέρος για τα σεμινάρια και πραγματικά ανυπομονώ! Έχω έναν γιο 7 χρονών και είμαι και έγκυος στο πρώτο τρίμηνο. Εχουν περάσει τα χρόνια και κάποια πράγματα έχουν ξεχαστεί αν και νομίζω όταν κρατάς το μωρό σου στην αγκαλιά σου τα χέρια πάνε από μόνα τους. Παρόλο αυτά θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο για κάτι τόσο σημαντικό! Οι καιροί δύσκολοι και πολλοί λίγοι έχουν την οικονομική ευκολία να παρακολουθήσουν τέτοια σεμινάρια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για την ευκαιρία αυτή να θυμηθώ και να μάθω καινούρια πράγματα που έχουν να κάνουν με το μωρό μου.

Νίκη
17/01/2018

Δέσποινα Α.

Καλησπέρα σας,

παρακολούθησα σήμερα για πρώτη φόρα το σεμινάριο προετοιμασίας τοκετού με την κα Φανή Δαμαρλάκη.

Αρχικά, θα ήθελα να τονίσω, ότι αυτό που προσφέρετε είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Αναφέρομαι, φυσικά, στο γεγονός, ότι προσφέρετε τις γνώσεις σας αφιλοκερδώς σε επόχες που πολλές μανούλες δεν μπορούν να παρακολουθήσουν όμοια σεμινάρια, είτε λόγω κόστους, είτε λόγω του, ότι μένουν στην επαρχία.

Όλα όσα συζητήθηκαν ήταν πολύ χρήσιμα, αλλά το σημαντικότερο για μένα ήταν η έκφραση που χρησιμοποιήσατε για τον τοκετό, ότι ο πόνος είναι απόλυτα διαχειρίσιμος. Θα γίνω μανούλα για πρώτη φορά και ακούω απο παντού, ότι ο πόνος της γέννας είναι τρομερός και ο φόβος μου μεγαλώνει.
Με κάνατε να νοιώσω ασφάλεια, αλλά και πιο δυνατή.

Καλές γιορτές με υγεία σε όλη την ομάδα Nutricia.

Με εκτίμηση,

Δέσποινα
13/12/2017

Χρύσα Χ.

Μόλις παρακολούθησα το σεμινάριο σχετικά με την προετοιμασία τοκετού.Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Nutricia για την ευκαιρία που μας έδωσε να παρακολουθήσουμε ένα τέτοιο σεμινάριο και να διαλευκάνουμε κάποια σκοτεινά σημεία στην όλη διαδικασία του τοκετού. Παρ’ όλο που πρόκειται για μια διαδικασία που η φύση μας καθοδηγεί, η άγνοια μπορεί να προκαλέσει πανικό. Επιπλέον, θα ήθελα να συγχαρώ την Nutricia για την επιλογή του προσωπικού της! Η κα Φανή έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα να ηρεμεί την εγκυμονούσα μόνο με την φωνή της! Ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησα σεμινάριο της και είναι σίγουρο πως όχι μόνο δεν θα χάσω τα επόμενα αλλά θα την συστήσω και σε φίλες μου!

Χρύσα
25/11/2017

Νικολέττα Κ.

Τα online σεμινάριά σας είναι Ο,τι καλύτερο για εμάς. Η Φανή είναι καταπληκτική καθοδηγήτρια. Σε ευχαριστούμε Φανούλα για Ο,τι μας έχεις μάθει

Νικολέττα
24/11/2017

Μαρία Α.

Καλησπέρα σας,

Ειμαι η Μαρία από Κέρκυρα. Έγινα μανουλα πριν 8 ημέρες. Το πρώτο μας παιδάκι, αγοράκι….

Παρακαλουθησα τα σεμινάρια σας , με βοήθησαν πολύ, τα βλέπω μπροστά μου. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την βοήθεια, είναι πολύτιμη. Ειδικα για εμάς τις καινούριες μαμάδες, που είχα τρελαθεί από την αγωνία μου.
Κανουμε προσπάθεια για να θηλάσει, αλλά δεν έχει ορεξη όλες τις φορές είναι λίγο τεμπελακος.
Συνεχίστε έτσι…

ΥΓ. Παρέλαβα το δώρο μου, την τσαντουλα του μπέμπουλη μου. Σας υπέρ ευχαριστω!!!!

Μαρία
19/11/2017

Φανη Σ.

Περιμενω πως και πως να ξεκινησουμε τις κρεμες μας…αγαπαμε nutricia….❤❤❤ απο την πρωτη μερα της γεννησης με almiron βγηκα απο το μαιευτηριο με αυξηση βαρους που το ειχαμε αναγκη…αλλαξα παιδιατρο γιατι ηθελε να μου αλλαξει το γαλα…ειμαστε fun της ποιοτητας της..της αυθεντιας και της ιστοριας της..μεγαλωσα εγω και μεγαλωνουμε και το παιδι μας…σε ευχαριστουμε…σε εμπιστευομαστε…σ’ αγαπαμε nutricia…

Φανη
10/10/2017

Θάλεια Β.

Το σεμινάριο με τίτλο ” η μητέρα και η ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του βρέφους” ήταν πολύ ενδιαφέρον, άρτιο από πλευράς κάλυψης των θεμάτων που πραγματευόταν και με στόχευση στην πρακτική και όχι στη θεωρία. Η ομιλήτρια ήταν εξαιρετική!

Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να το παρακολουθήσω και ελπίζω να έχω τη δυνατότητα να παρακολούθησω και άλλα αντίστοιχα σεμινάρια στο μέλλον.

Θάλεια
05/10/2017

Έυη Γ.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την δυνατότητα που μας δίνετε να παρακολουθούμε τέτοιου είδους σεμινάρια, ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον και ειδικά για τις νέες μανούλες που είτε προσπαθούν να ενημερωθούν απο το ίντερνετ είτε απο άλλες μανάδες είτε απο βιβλία. Θεώρησα πως αυτό που παρακολούθησα ήταν καλύτερο απ τα υπόλοιπα!! θα παρακολουθήσω με μεγάλη χαρά και τα υπόλοιπα σεμινάρια και νομίζω μέχρι να έρθει ο μπέμπης μου θα έχω γίνει η τελεία μανούλα …με την βοηθεία σας και τις χρήσιμες πληροφορίες..Μπράβο σας και συγχαρητήρια για το υπέροχο προσωπικό σας και το πλήρες site σας!!

Έυη
03/10/2017

Γεωργία Χ.

Είναι πολύ χρήσιμο να μπορείς να ακούσεις κάποια πράγματα για τον τοκετό, βοηθάει πολύ την ψυχολογία μιας εγκύου, ειδικά όσο πλησιάζει ο καιρός της γέννας το άγχος αυξάνεται. Επίσης είναι πολύ σημαντική η διενέργεια των σεμιναρίων μέσω διαδικτύου διότι υπάρχουν γυναίκες που απαγορεύεται η μετακίνηση τους και με αυτό τον τρόπο τις βοηθάτε να λάβουν την ενημέρωση που χρειάζονται. Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Γεωργία
21/09/2017

Χριστίνα Γ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου και για το σεμινάριο!! Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνετε ειδικά για εμάς που μένουμε επαρχία και δεν υπάρχουν τέτοια σεμινάρια…Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!! <3

Χριστίνα
21/09/2017

Μαρία Μπ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μαία του nutricia για τις απαραίτητες και χρήσιμες συμβουλές που μας έδωσε στα θέματα θηλασμού. Ως μελλοντική μανούλα (σε 1 μηνα) και για πρώτη φόρα νιώθω ότι έλαβα με επάρκεια τις πληροφορίες για να μπορέσω να διαχειριστώ το μεγάλο θαύμα της φύσης , το θηλασμό. Επίσης ως νοσηλευτήρια και κατανοώντας πιο εύκολα τις έννοιες και τις διαδικασίες ένιωσα να έχω διατηρήσει παλαιά στερεότυπα απο μαμάδες , γιαγιάδες , φίλες κλπ που η μαία με την επιστημονική της κατάρτιση με έκανε να τα ξεπεράσω και να μην τα λάβω υπόψιν μου.
Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω με αγωνία το νέο σεμινάριο

Μαρία
14/9/2017

Μαρίνα Χ.

Σε ευχαριστώ που με βοήθησες στο δικό μου ταξίδι θηλασμού που κράτησε 14 μήνες.. Κ στον αποθηλασμό πάλι ήσουν εκεί… Σε όλες τις απορίες κ τους δισταγμούς, στους φόβους κ την αγωνία μου… Απλά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ….

Μαρίνα
1/6/2017

Κατερίνα Σ.

Ή Φανή έγινε οικογένεια μου, η καλύτερη σύμβουλος μου μέσω των διαδικτυακών σεμιναρίων κ της επικοινωνίας με τη γραμμή της εταιρείας. Είναι ένας βασικός παράγοντας που θηλάζω μέχρι κ σήμερα την 30 μηνών κόρη μου! Ευχαριστώ πολύ Φανή!

Κατερίνα
31/5/2017

Μαρία Κ.

Το σεμινάριο μητρικού θηλασμού που παρακολούθησα ήταν φανταστικό! Πάρα πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες για εμάς τις πρωτάρες αλλά και γενικότερα για κάθε γυναίκα που θηλάζει. Συνεχίστε την ωραία προσπάθεια για να θηλάζουν όλο και περισσότερες γυναίκες, όπως το απαιτεί η φύση της γυναίκας!

Μαρία
16/5/2017

Ευαγγελία Κ.

Αγαπητή κα Δαμαρλάκη,
Αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για τα πολύ κατατοπιστικά σεμινάρια που παρουσιάζετε.Έχω διαβάσει μερικά βιβλία, ελληνικά και ξένα, αλλά η συγκεντρωμένη γνώση μιας έμπειρης μαίας και μαμάς είναι το πιο πολύτιμο εφόδιο.
Διανύω τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και πρέπει να αρχίσω σιγά-σιγά να οργανώνω τις αγορές μου. Η λίστα που δώσατε στο σεμινάριο της Λοχείας ήταν πολύ χρήσιμη.
Φιλικά,

Ευαγγελία
25/4/2017

Μαίρη Δ.

Καλημέρα σας! Εχθές παρακολούθησα για πρώτη φορά online σεμινάριο από το site σας! Πραγματικά ήταν πολύ κατατοπιστικό και αναλυτικό. Μου λύθηκαν όλες μου οι απορίες.
Έχω ήδη συστήσει και σε άλλες μέλλουσες μητέρες το site σας.
Είναι πολύ οργανωμένο και τα άρθρα και οι συμβουλές σας με βοήθησαν πολύ!
Μπράβο σας και καλή συνέχεια στο έργο σας!!!

Μαίρη
25/4/2017

Ιωάννα Γ.

Καλημέρα σας και καλό Πάσχα!
Είμαι νέα μαμά και οφείλω να πω ότι, ειδικά στην αρχή, ήσασταν πολύ χρήσιμοι! Και με τα σεμινάρια, αλλά και με το live chat φυσικά. Ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού από την πρώτη μέρα έως και 13 μήνες μετά… Στο διάστημα των στερεών τροφών δοκιμάσαμε τις απίθανες κρέμες και τα μπισκότα σας..
Οι καλύτεροι, ειδικά με τα σεμινάρια!!! Βοηθάνε πάαααααρα πολύ!!!!! Σίγουρα κάποια έρχονται από μόνα τους στην πράξη, και απο ένστικο και μόνο γιατί η μάνα το διαθέτει αυτό, αλλά σε ο, τι χρειάστηκα ήσασταν εδώ. Όσες φορές και εάν έχω ρωτήσει κάτι, αμεσα ή μη, ΠΑΝΤΑ είχα απάντηση!
Ευχαριστώ και πάλι και καλή συνέχεια σε αυτό το όμορφο έργο…….

Ιωάννα
16/4/2017

Ευαγγελία Κ.

Αγαπητή κα Δαμαρλάκη,
Αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για τα πολύ κατατοπιστικά σεμινάρια που παρουσιάζετε. Έχω διαβάσει μερικά βιβλία, ελληνικά και ξένα, αλλά η συγκεντρωμένη γνώση μιας έμπειρης μαίας και μαμάς είναι το πιο πολύτιμο εφόδιο.
Διανύω τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και πρέπει να αρχίσω σιγά-σιγά να οργανώνω τις αγορές μου. Η λίστα που δώσατε στο σεμινάριο της Λοχείας ήταν πολύ χρήσιμη.

Ευαγγελία
10/4/2017

Μαριατερέζα Π.

Καλημέρα σας
Παρακολούθησα και το χθεσινό σεμινάριο σας σχετικά με τις στέρεες τροφές και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, καθώς και όλα τα υπόλοιπα σεμινάρια τα οποία παρακολούθησα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου! Η μικρή μου είναι τώρα 8 μηνών και θεωρώ ότι έχω πάρει πολύ σημαντικές πληροφορίες.
Θα ήθελα σας παρακαλώ εάν είναι εύκολο να έχω τις συνταγές που αναφέρθηκαν χθες.
Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά !
Με εκτίμηση,

Μαριατερέζα
29/03/2017

Βασιλική Ρεγγίνα Τ.

Το σεμιναριο που παρακολουθησα για εισαγωγή στερεών τροφών στον 8ο μήνα μου ήταν πολύ χρήσιμο! Σας ευχαριστώ πολύ για την δυνατότητα. Συνεχίστε με σεμινάρια που βοηθούν τις νέες μητέρες!

Βασιλική Ρεγγίνα
29/3/2017

Μαρία Π.

Μπράβο σας που αφιερώνεται 2 ώρες για εμάς που θέλουμε να μάθουμε και μας τις παρέχετε δωρεάν!!! Εξαιρετική ομάδα!!! Συγχαρητήρια!!! Ειλικρινά μπράβο σας!!! Δεν έχω λόγια… Ελπίζω να ξανά γίνει για να τα εμπεδώσουμε καλύτερα, όπως και νέα θέματα!!!!
Καλή συνέχεια!!!
Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου!!!

Μαρία
28/03/2017

Κατερίνα Λ.

Παρά πολύ ωραίο σεμινάριο! Πολύ χρήσιμο! Πολύ καλή σύμβουλος! Γενικά πολύ καλή η κίνηση σας αυτή να βλέπουμε να μιλάμε να επικοινωνούμε κάθε μέρα και εκφράζουμε τις απορίες μας! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Κατερίνα
1/2/2017

Mαρία Τ.

Καλησπέρα σας,
Έχω παρακολουθήσει όλα τα σεμινάριά σας τουλάχιστον από μία φορά και θα συνεχίσω να δηλώνω συμμετοχή για όσο καιρό έχω χρόνο ακόμη καθώς μπαίνω στο μήνα μου σε λίγες μέρες. Πραγματικά είναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που παίρνουμε και από τις διαφάνειες αλλά και από τις ερωτήσεις που γίνονται στο τέλος κάθε διάλεξης. Μπορούμε να ξεκαθαρίζουμε τον όγκο πληροφοριών που δεχόμαστε. Καταλαβαίνεις τι είναι χρήσιμο και τι όχι, τι είναι αλήθεια και τι μύθος κι όλα αυτά από έναν επαγγελματία. Κατά τη γνώμη μου, η αλήθεια είναι πως καλύτερα να παίρνεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες από κάποιον που εργάζεται πάνω σε αυτό τον τομέα παρά να διαβάζεις κάθε άρθρο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Εκπλήσσομαι που σε ιστοσελίδες για τη μητρότητα, υπάρχουν μερικά άρθρα που αυτό που μπορούν να καταφέρουν είναι να αγχώσουν και να τρομάξουν τις νέες μανούλες.

Mαρία
1/2/2017

Μαρία Χ.

Καλησπέρα σας,
Το σεμινάριο παρείχε πολύτιμες πληροφορίες και ήταν πολύ αξιόλογο. Μου άρεσε επίσης η άκρως θετική αντιμετώπιση του μητρικού θηλασμού και η όλη παρουσίαση της μαίας. Θα παρακολούθησω φυσικά και τα επόμενα σεμινάρια! Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας,

Μαρία
27/1/2017

Ντίνα Γ.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για το σεμινάριο σας! Κάνετε φανταστική δουλειά και μας βοηθάτε πολύ!! Συνεχίστε και με άλλα ενδιαφέροντα σεμινάρια!!! Καλή συνέχεια και καλό μήνα!!

Ντίνα
3/1/2017
Οι μαμάδες μας μιλάνε