Οι Ειδικοί μας

Η Nutricia, έχοντας περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στη βρεφική και νηπιακή διατροφή βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας συμβουλέψει τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας όσο και στο ταξίδι της μητρότητας.
Όποια και αν είναι η ερώτησή σας, οι Ειδικοί μας, οι οποίες είναι και μητέρες, βρίσκονται εδώ για να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να βρείτε απαντήσεις προκειμένου να νιώσετε ήρεμη και σίγουρη!
Επικοινωνήστε με τη Μαία μας για να ρωτήσετε ο,τιδήποτε σας απασχολεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τους πρώτους μήνες ζωής του μωρού σας αλλά και την έμπειρη Σύμβουλο Nutricia η οποία θα σας συμβουλέψει για τη φροντίδα και τη διατροφή του μωρού σας.

Τρόποι επικοινωνίας
με τις Ειδικούς

Τρόποι επικοινωνίας με τις Ειδικούς μας

Επικοινωνήστε με τις Ειδικούς μας για να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας ή να μοιραστείτε μαζί τους τις ανησυχίες σας, μέσω e-mail, τηλεφωνικά ή μέσω live chat.

μάθε περισσότερα >>

Γνωρίστε
τους συνεργάτες μας

Γνωρίστε τους συνεργάτες μας

Οι συνεργάτες μας είναι άνθρωποι που κατανοούν τη σημαντικότητα όλων όσων αφορούν τα βρέφη και τη μητρότητα. Με τις γνώσεις και την εμπειρία τους προάγουν τη σωστή βρεφική διατροφή και ανάπτυξη, και υποστηρίζουν τις εγκύους και τις νέες μητέρες.

οι συνεργάτες μας >>