Εγκυμοσύνη Εγκυμοσύνη

Εγκυμοσύνη

Από την πρώτη στιγμή που θα μάθετε πως είστε έγκυος είναι απόλυτα φυσιολογικό να σας δημιουργηθούν απορίες, αγωνίες και ανησυχίες σχετικά με τους επόμενους εννέα μήνες. Γι’ αυτό θα χρειαστείτε όσο περισσότερες γνώσεις και ενημέρωση γίνεται. Τα τρία τρίμηνα της εγκυμοσύνης έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Μαζί μας θα τις ανακαλύψετε και θα μάθετε πώς να φροντίζετε τον εαυτό σας και το μωράκι που μεγαλώνει μέσα σας!

Εδώ στις σελίδες του Nutricia Club θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για τη διατροφή σας, την υγεία και τις αλλαγές στο σώμα σας αυτή την περίοδο. Θα βρείτε επίσης πολλές πληροφορίες για τα συναισθήματα που κατακλύζουν την μέλλουσα μητέρα, τον τοκετό, τη γέννα αλλά και τον θηλασμό.

Επίσης, ως μέλος του Nutricia Club έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα online σεμινάρια που διοργανώνουμε με θέματα που αφορούν στην εγκυμοσύνη, όπως αυτό του ανώδυνου τοκετού. Και μην ξεχνάτε πως μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με τη Μαία μας καλώντας στο 800 11 68800, στέλνοντας e-mail στο club@nutricia.gr ή κάνοντας live chat.

Εγκυμοσύνη Ανά στάδιο