Στο Nutricia Club δίνουμε μεγάλη σημασία στην ψυχολογία και τα συναισθήματα της νέας μητέρας. Βρείτε πολλές πληροφορίες και συμβουλές για την νέα σας καθημερινότητα.

Λοχεία

Η μητρότητα είναι το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής σας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες! Στο Nutricia Club δίνουμε μεγάλη σημασία στην ψυχολογία και τα συναισθήματα της νέας μητέρας αφού γνωρίζουμε πολύ καλά πως μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη μητέρα μεγαλώνει ισορροπημένα και ευτυχισμένα παιδιά. Αλλά και η διατροφή σας αυτή την τόσο απαιτητική περίοδο της ζωής σας παίζει σπουδαίο ρόλο ιδιαίτερα εάν θηλάζετε. Διαβάστε τα σχετικά άρθρα που αφορούν στη διατροφή και θα νιώσετε πολύ πιο σίγουρη για τις διατροφικές σας επιλογές. Η άσκηση αποτελεί επίσης ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μιας νέας μαμάς γι’ αυτό και έχουμε δώσει την ανάλογη σημασία, με πολλές και χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Τέλος στην ενότητα αυτή θα βρείτε πολλές πληροφορίες και συμβουλές για την καθημερινότητα και τα μικροπροβλήματά της που μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε “πελαγωμένη”.

Βρείτε τις απαντήσεις στις σελίδες μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τις Ειδικούς μας τηλεφωνικώς, μέσω e-mail στο club@nutricia.gr ή μέσω live chat. Αν είστε ήδη μέλος του Nutricia Club μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε τα online σεμινάρια που διοργανώνουμε για τη λοχεία και τον θηλασμό!

Άρθρα