Τρόποι
επικοινωνίας με
τις Ειδικούς μας

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Τελευταία ενημέρωση στις 04/09/2020

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

H Numil Hellas Α.Ε. (εφεξής η «Εταιρεία», «εμείς», «μας»), που εδρεύει Κηφισιά, Παράδρομος 17ο χ.λ.μ. Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας & Καλαμάτας 2, 14564 Κηφισιά αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του ιστοτόπου www.nutricia.gr (εφεξής ο «Ιστότοπος»), τον οποίο έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται.

Στο πλαίσιο αυτό, η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική») στοχεύει στο να σας ενημερώσει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται κατά την επίσκεψη και πλοήγησή σας στον Ιστότοπό μας, για τους τρόπους με τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε υπό την ιδιότητά του Υπευθύνου Επεξεργασίας και για τα σχετικά δικαιώματά σας.

Σας ζητούμε να διαβάσετε και να κατανοήσετε την παρούσα Πολιτική, προτού πλοηγηθείτε στον Ιστότοπο και υποβάλλετε τυχόν προσωπικά σας δεδομένα σε επεξεργασία.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει το δικαίωμά σας για το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων σας. Στόχος μας είναι να προστατεύουμε όλα τα δεδομένα που έχουμε και να τα διαχειριζόμαστε υπεύθυνα και με απόλυτη διαφάνεια. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μας εμπιστεύεστε και για αυτό έχουμε δεσμευτεί να ακολουθούμε συγκεκριμένες βασικές αρχές. Δεν έχετε καμία απολύτως υποχρέωση να μας χορηγήσετε προσωπικά δεδομένα που μπορεί να σας ζητήσουμε. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να μην τα δώσετε μπορεί κάποια προϊόντα ή υπηρεσίες μας να μην είναι διαθέσιμα για εσάς. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική ή για ειδικούς σκοπούς μετά από δική σας συγκατάθεση. Στόχος μας είναι να συλλέξουμε, να επεξεργαστούμε και να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προσωπικά δεδομένα. Όταν συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, στόχος μας είναι να τα τηρούμε ακριβή και επικαιροποιημένα. Εάν τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε συλλέξει δεν πλέον απαραίτητα για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό και δεν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να τα διατηρήσουμε θα επιδιώξουμε να τα διαγράψουμε, καταστρέψουμε ή ανωνυμοποιήσουμε.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν, πωληθούν, ενοικιαστούν, ούτε θα αποκαλυφθούν παρά μόνο όπως ορίζει η παρούσα Πολιτική.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

Στο μεγαλύτερο μέρος του Ιστοτόπου μας μπορείτε να έχετε πρόσβαση χωρίς να υποβάλλετε προσωπικά δεδομένα. Εν τούτοις, υπάρχουν ορισμένες ενότητες στις οποίες είναι απαραίτητο να παρέχετε τέτοιες πληροφορίες. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε ποικίλλουν ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο τα συλλέγουμε και το προϊόν ή υπηρεσία που σας παρέχουμε.

Γενικά, είναι πιθανόν να συλλέξουμε τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα απευθείας από εσάς, επειδή μας τα χορηγείτε:
α) Δεδομένα επικοινωνίας, όπως το όνομά σας, η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας, η διεύθυνση της οικίας σας και οι αριθμοί τηλεφώνων σας.

β) Στοιχεία login του λογαριασμού σας, όπως το όνομα χρήστη, το όνομα χρήστη ηλεκτρονικής διεύθυνσης και το συνθηματικό σας. Αυτά είναι απαραίτητα για να δημιουργηθεί ένας προσωπικός λογαριασμός χρήστη στις διαδικτυακές μας κοινότητες.

γ) Η επικοινωνία που έχετε μαζί μας, όπως οι συνομιλίες μας μέσω chat, γραμμής επικοινωνίας ή/και γραμμής υποστήριξης πελατών.

δ) Δημογραφικά στοιχεία, όπως η ηλικία σας, το φύλο σας και οι γενικές προτιμήσεις σας. Οι γενικές προτιμήσεις μπορεί να περικλείουν τις προτιμήσεις σας για κάποια προϊόντα που προσφέρουμε και το ενδιαφέρον σας για αυτά τα προϊόντα.

ε) Το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, όπως για παράδειγμα οι σελίδες που επισκεφτήκατε, η ημερομηνία επίσκεψης, η τοποθεσία σας όταν τις επισκεφτήκατε και η διεύθυνση IP.

στ) Πληροφορίες σχετικά με πληρωμές για αγορές σε κάποιο από τα διαδικτυακά καταστήματά μας. Οι πληροφορίες πληρωμών γενικά έχουν να κάνουν με το όνομα που γίνεται η χρέωση, η διεύθυνση και τα δεδομένα πληρωμής, π.χ. στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή αριθμός τραπεζικού λογαριασμού.

ζ) Πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας.

η) Πληροφορίες για άλλα άτομα, π.χ. προσωπικά δεδομένα μελών της οικογένειάς σας όταν δίνετε απευθείας σε εμάς αυτές τις πληροφορίες.

θ) Προφίλ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

ι) Στην περίπτωση που κάνετε αίτηση για εργασία σε εμάς, θα συλλέξουμε πρόσθετα προσωπικά δεδομένα, π.χ. ιστορικό απασχόλησης, ιστορικό εκπαίδευσης και συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες.

Είναι επίσης πιθανό να συλλέξουμε δεδομένα για εσάς έμμεσα όταν:

α) κοινοποιείτε περιεχόμενο σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους ή εφαρμογές σχετικές με τα προϊόντα μας ή όταν ανταποκρίνεστε σε δικό μας υλικό προώθησης στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ή όταν

β) διαβάζουμε ή συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα για εσάς μέσω πληροφοριών που έχουν συλλεχθεί από άλλους ιστότοπους (για παράδειγμα, μπορεί να τοποθετήσουμε διαφήμιση σε ιστότοπο τρίτου και όταν κάνετε κλικ σε αυτήν τη διαφήμιση εμείς μπορεί να λάβουμε πληροφορίες για εσάς και για άλλους επισκέπτες έτσι ώστε να μετρήσουμε την απεύθυνση και επιτυχία της συγκεκριμένης διαφήμισης).

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ COOKIES

Ο Ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να συλλέγει αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την on-line επίσκεψή σας με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της περιήγησής σας. Έτσι, μπορεί  να συλλέξουμε δεδομένα για εσάς από άλλες πηγές αυτομάτως όταν εισέρχεστε στον Ιστότοπο της Εταιρείας και αποδέχεστε τη χρήση cookies, όπως παραδείγματος χάριν πληροφορίες για το πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής σας και το λειτουργικό σύστημα, τη διεύθυνση IP της συσκευής που χρησιμοποιείτε, ποιες ιστοσελίδες μας επισκεφθήκατε, συνδέσμους στους οποίους κάνατε κλικ καθώς αλληλοεπιδρούσατε με τις υπηρεσίες μας ή όταν κοινοποιείτε περιεχόμενο σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους ή εφαρμογές σχετικές με τα προϊόντα μας ή όταν ανταποκρίνεστε σε δικό μας υλικό προώθησης στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ή όταν διαβάζουμε ή συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα για εσάς μέσω πληροφοριών που έχουν συλλεχθεί από άλλους ιστότοπους (για παράδειγμα, μπορεί να τοποθετήσουμε διαφήμιση σε ιστότοπο τρίτου και όταν κάνετε κλικ σε αυτήν τη διαφήμιση εμείς μπορεί να λάβουμε πληροφορίες για εσάς και για άλλους επισκέπτες έτσι ώστε να μετρήσουμε την επιτυχία της συγκεκριμένης διαφήμισης). Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τα δεδομένα που συλλέγουμε, παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies μας.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Συλλέγουμε τα ως άνω προσωπικά δεδομένα σας έτσι ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία και την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών. Συγκεκριμένα, μπορεί να συλλέξουμε, να κρατήσουμε, να χρησιμοποιήσουμε και να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

α) Για να επεξεργαστούμε και να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να απαντήσουμε στα ερωτήματα και τα αιτήματά σας,

β) Για να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες μας, τις μεθόδους επικοινωνίας και τη λειτουργικότητα του Ιστοτόπου μας,

γ) Για να σας παράσχουμε συγκεκριμένες υπηρεσίες του Ιστοτόπου και
να διαχειριστούμε την εγγραφή ή συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας ή άλλες επικοινωνίες,

δ) Για να προωθήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας,

ε) Για να κατανοήσουμε και να αξιολογήσουμε τα ενδιαφέροντα, τις επιθυμίες και τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας έτσι ώστε να βελτιώνουμε τον ιστότοπό μας, τα τρέχοντα προϊόντα και υπηρεσίες μας ή/και να αναπτύσσουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες,

ζ) Για να παρέχουμε εξατομικευμένα προϊόντα και επικοινωνίες όπως επίσης και προτάσεις προϊόντων στους πελάτες μας για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας.

Εάν χρειαστεί να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για άλλους σκοπούς από τους προαναφερθέντες, θα σας ενημερώσουμε πριν τη συλλογή των δεδομένων.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς για τους ανωτέρω σκοπούς και στηριζόμενοι πάντοτε στην αντίστοιχη νομική βάση επεξεργασίας. Ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, η νομική βάση της επεξεργασίας μπορεί να είναι:

α) Η συγκατάθεσή σας·

β) Η εκτέλεση σύμβασης της οποίας είστε συμβαλλόμενο μέρος, π.χ. για να σας παρέχουμε την υπηρεσία που ζητήσατε και να απαντήσουμε σε ερωτήματα, προβληματισμούς και παράπονά, που τυχόν υποβάλλετε·

γ) Η συμμόρφωση με έννομες υποχρεώσεις μας, όταν η επεξεργασία απαιτείται από το νόμο·

δ) Το έννομο συμφέρον που επιδιώκουμε, π.χ. για να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και την προώθηση των δράσεών μας και να διασφαλίσουμε ότι ο Ιστότοπος παραμένει ασφαλής, εφόσον αυτό υπερτερεί, κατόπιν σχετικής σταθμίσεως, δικών σας δικαιωμάτων.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΦΙΛ

Για κάποια προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένα μέσα. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι κάποιες αποφάσεις λαμβάνονται αυτόματα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. (π.χ. όταν αποσταλεί email αποθηκεύεται αυτόματα στην πλατφόρμα υποδοχής email της εταιρείας μας όπως επίσης).

Μπορεί επίσης να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς κατάρτισης προφίλ έτσι ώστε να προβλέψουμε την συμπεριφορά σας μέσα στον ιστότοπό μας ή το ποιά προϊόντα μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις μεθόδους, φυσικά θα σας ενημερώσουμε και θα σας δώσουμε την ευκαιρία να φέρετε αντίρρηση σε αυτές τις διαδικασίες εκ των προτέρων. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση support.nutriciagr@danone.com για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτές τις διαδικασίες επεξεργασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Τα προσωπικά σας δεδομένα υπόκεινται σε επεξεργασία κατά κύριο λόγο από το εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας. Ενδέχεται, ωστόσο, να κοινοποιήσουμε σε τρίτα μέρη τα απολύτως αναγκαία προσωπικά σας δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις. Όταν κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, διασφαλίζουμε ότι αυτό το κάνουμε μόνο με οργανισμούς που προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα και συμμορφώνονται με τους αντίστοιχους νόμους περί απορρήτου προσωπικών δεδομένων με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο που το κάνουμε εμείς.
Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν, πωληθούν, ενοικιαστούν ή αποκαλυφθούν παρά μόνο όταν αυτό είναι σύμφωνο με αυτήν την Πολιτική. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν αυτό απαιτηθεί από το νόμο ή/και από δημόσιες αρχές.

Οι γενικές κατηγορίες πιθανών αποδεκτών των δεδομένων σας είναι οι ακόλουθες:

α) Πάροχοι υπηρεσιών, με τους οποίους συνεργαζόμαστε, εφόσον η πρόσβασή τους στα προσωπικά σας δεδομένα είναι απαραίτητη για την παροχή των συμφωνηθεισών υπηρεσιών και πάντοτε προς εκπλήρωση των ως άνω επιδιωκόμενων σκοπών, όπως π.χ. σε παρόχους υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης του Ιστοτόπου και συγκεκριμένα οι εταιρείες Concept Maniax και Sleed.  Σε κάθε περίπτωση, οι εν λόγω πάροχοι υπηρεσιών ενεργούν για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις οδηγίες μας και δεσμεύονται εγγράφως για την παροχή επαρκούς επιπέδου προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εφαρμοστέας νομοθεσίας.

β) Δημόσιες εποπτικές και κανονιστικές αρχές, δικαστικές αρχές και άλλα κρατικά όργανα, εφόσον απαιτείται από νόμο, κανονισμό ή νομική διαδικασία να κοινοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα, όπως π.χ. στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται από δικαστικές αρχές σε σχέση με παράνομη δραστηριότητα ή σε συμμόρφωση με δικαστική απόφαση ή αίτημα εποπτικής αρχής, ή εφόσον απαιτείται προς εξυπηρέτηση υπερισχύοντων εννόμων συμφερόντων μας, π.χ. για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη των νομικών αξιώσεών μας στο πλαίσιο δικαστικής διαδικασίας.

γ) Άλλα τρίτα μέρη, εφόσον μας έχετε χορηγήσει τη ρητή συγκατάθεσή σας ειδικά προς το σκοπό αυτό.

ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΕ/ΕΟΧ

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο εντός ΕΕ/ΕΟΧ, όπου εξασφαλίζεται επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων. Ωστόσο, ενδέχεται να χρειαστεί να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτη χώρα, παραδείγματος χάριν σε παρόχους υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένοι εκτός ΕΟΧ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα εφαρμόσουμε κατάλληλες εγγυήσεις σύμφωνα με την εφαρμοστέα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να διενεργήσουμε την εν λόγω διαβίβαση και να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν προστατευμένα και ασφαλή, όπως Αποφάσεις Επάρκειας και Τυποποιημένες Συμβατικές Ρήτρες που υιοθετήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κλπ..

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα μεταφερθούν στις παρακάτω χώρες για τους λόγους που παρατίθενται:

Τοποθεσία δεδομένων Είδος δεδομένων  Σκοπός
Concept Maniax: Ελλάδα Δεδομένα στοιχείων επικοινωνίας Εξυπηρέτηση του αιτήματος σας, αποστολή ενημερωτικού και προωθητικού υλικού
SLEED: Ολλανδία Δεδομένα στοιχείων επικοινωνίας Εξυπηρέτηση του αιτήματος σας
SLEED: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής Δεδομένα στοιχείων επικοινωνίας Αποστολή ενημερωτικού υλικού

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η γενική μας πολιτική είναι να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν, όπως περιγράφονται ανωτέρω, και σε κάθε περίπτωση, για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται ή επιτρέπεται σύμφωνα με την εφαρμοστέα νομοθεσία και τις προβλεπόμενες προθεσμίες παραγραφής. Τα κριτήρια που χρησιμοποιούμε για τον καθορισμό των περιόδων διατήρησης περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:  (i) το χρονικό διάστημα κατά το οποίο διατηρούμε μια συνεχή σχέση μαζί σας και σας παρέχουμε τον Ιστότοπο· (ii) την ύπαρξη έννομης υποχρέωσης διατήρησης που μας δεσμεύει, όπως π.χ. προς συμμόρφωση με φορολογικές απαιτήσεις· (iii) την ύπαρξη εννόμου συμφέροντός μας για τη διατήρηση, όπως π.χ. σε περίπτωση τυχόν καταγγελίας, αμφισβήτησης, δικαστικής διαμάχης ή κανονιστικής έρευνας.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε συγκεκριμένα δικαιώματα βάσει της εφαρμοστέας νομοθεσίας, τα οποία μπορείτε να ασκήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Παρακάτω σας παραθέτουμε μια επισκόπηση των δικαιωμάτων σας. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αποστέλλοντας σχετικό έγγραφο αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση support.nutriciagr@danone.com. Η Εταιρεία θα απαντήσει στο αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν εγγράφως και σε κάθε περίπτωση εντός των προθεσμιών που τίθενται από την εφαρμοστέα νομοθεσία, λαμβάνοντας υπόψη τη φύση και το είδος του αιτήματος.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή ανανέωσης των προσωπικών δεδομένων σας οποιαδήποτε στιγμή.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να ζητήσετε τη διαβίβασή τους δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Όμως, αυτό το δικαίωμα μπορεί να ασκηθεί μόνο όταν:
α) Η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας ή στην εκτέλεση κάποιας σύμβασης της οποίας είστε συμβαλλόμενο μέρος και
β) Η επεξεργασία διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας εφόσον συντρέχει μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) αν τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, ή
β) αν ανακαλέσετε την συγκατάθεση που είχατε προηγουμένως δώσει για επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία, όπως έννομη υποχρέωση διατήρησης, ή
γ) αν έχετε αντίρρηση στο να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου marketing (direct marketing), ή
δ) αν έχετε αντίρρηση στο να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους νόμιμους σκοπούς της Εταιρείας (π.χ. για την βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του χρήστη στους ιστότοπούς μας),
ε) αν τα προσωπικά σας δεδομένα δεν υπόκεινται νομίμως σε επεξεργασία, ή
στ) αν τα προσωπικά σας δεδομένα πρέπει να διαγραφούν,  ώστε να τηρηθεί νομική υποχρέωση βάσει του εφαρμοστέου δικαίου, στην οποία υπαγόμεθα.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) αν δεν θεωρείτε ότι τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε είναι ακριβή, ή
β) αν τα προσωπικά δεδομένα δεν υπόκεινται νομίμως σε επεξεργασία, αλλά αντί να απαιτήσετε τη διαγραφή τους, προτιμάτε να γίνει περιορισμός της επεξεργασίας τους, ή
γ) αν εμείς δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε, αλλά εσείς τα χρειάζεστε προκειμένου να θεμελιώσετε, να ασκήσετε ή να υπερασπιστείτε νομικές σας αξιώσεις, ή
δ) αν έχετε φέρει αντίρρηση ως προς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και αναμένεται επαλήθευση για το εάν τα έννομα συμφέροντά σας σχετικά με τις αντιρρήσεις σας υπερτερούν των νόμιμων λόγων για τους οποίους γίνεται εμείς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Έχετε το δικαίωμα να αντιτάσσεστε για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εφόσον αυτή πραγματοποιείται για σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκουμε εμείς ή τρίτος , συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ. Το αίτημά σας θα ικανοποιηθεί και δεν θα υποβάλλουμε πλέον τα δεδομένα σας σε επεξεργασία, εκτός εάν υφίστανται επιτακτικοί νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Εάν ωστόσο τα δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, δικαιούστε να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των δεδομένων σας για την εν λόγω εμπορική προώθηση, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, εάν αυτή σχετίζεται με αυτήν την απευθείας εμπορική προώθηση, και τα δεδομένα σας θα παύσουν να υποβάλλονται πλέον σε επεξεργασία για τους σκοπούς αυτούς.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, στις περιπτώσεις που η επεξεργασία βασίζεται σε αυτήν, χωρίς ωστόσο να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν την ανάκλησή της.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Τέλος, σε περίπτωση που απευθυνθήκατε σε εμάς και το ζήτημα δεν επιλύθηκε, έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), που εδρεύει επί της Λεωφόρου Κηφισίας 1-3, ΤΚ 11523, Αθήνα, και συγκεκριμένα στη διεύθυνση complaints@dpa.gr.

ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προς το σκοπό αυτό, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και εφαρμόζουμε κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ιδίως από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση ή πρόσβαση, όπως ελέγχους πρόσβασης, firewalls, ασφαλείς διακομιστές (servers), κρυπτογράφηση δεδομένων. Ωστόσο, καμία υποβολή προσωπικών δεδομένων μέσω Διαδικτύου δεν είναι εγγυημένα ασφαλής. Συνεπώς, δε μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την 100% ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε υπό οποιαδήποτε περίσταση.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ

Ως πηγή πληροφοριών και προς διευκόλυνση των επισκεπτών μας, ο Ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστοτόπους που ανήκουν ή ελέγχονται από τρίτα μέρη, εκτός της Εταιρείας. Σας ενημερώνουμε ότι δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστοτόπους, ούτε φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενό τους, τις εγγυήσεις προστασίας ή τις πρακτικές απορρήτου τους και ότι, σε κάθε περίπτωση, η παρούσα Πολιτική δεν εφαρμόζεται σε αυτές τους ιστοτόπους. Γι’ αυτό το λόγο, σας παροτρύνουμε να διαβάζετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων οποιουδήποτε ιστοτόπου επισκέπτεστε μέσω των συνδέσμων αυτών.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε και να ανανεώνουμε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική, για παράδειγμα, προς συμμόρφωση με νέες έννομες απαιτήσεις. Σημαντικές αλλαγές της Πολιτικής θα αναρτώνται στον Ιστόποπο, προκειμένου να σας κρατάμε ενήμερους,  ενώ μπορεί να σας ειδοποιούμε και προσωπικά, εφόσον κρίνεται απαραίτητο, με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο. Σε κάθε περίπτωση, σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε περιοδικά αυτήν την σελίδα, προκειμένου να παραμένετε ενήμεροι για την τελευταία εκδοχή της Πολιτικής και/ή τυχόν αλλαγές της.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν έχετε ερωτήματα, σχόλια ή παράπονα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την παρούσα Πολιτική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση support.nutriciagr@danone.com.

Κέντρο ελέγχου χρήσης cookie

Απαραίτητα

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να σας προσφέρουμε έναν ιστότοπο που λειτουργεί σωστά και που σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που παρέχουμε.
Αν αυτά τα cookies μπλοκαριστούν δεν θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας.

nutricia-concent, nutricia-product, nutricia-session, Wordpress_test_cookie

Απόδοσης και στατικής ανάλυσης

Αυτά τα cookies μας βοηθούν να μετρήσουμε μοτίβα κίνησης στο διαδίκτυο και να γνωρίζουμε την επισκεψιμότητα των επί μέρους περιοχών του ιστότοπού μας. Τα χρησιμοποιούμε για να αναλύσουμε τις συνήθειες του επισκέπτη έτσι ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε τα προιόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε online. Μπορεί να καταχωρήσουμε διευθύνσεις IP (δηλαδή τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των υπολογιστών που συνδέονται στο διαδίκτυο) για να αναλύσουμε τάσεις, να κάνουμε σωστή διαχείριση του ιστότοπού μας, να εντοπίζουμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε γενικά δημογραφικά στοιχεία.

_ga, HSID, SID, _gid, _gat, NID, SAPISID, SIDCC, APISID

Εξατομίκευσης

Αυτά τα cookies μας βοηθούν να αναγνωρίσουμε τον υπολογιστή σας και να σας καλωσορίζουμε κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας χωρίς να μπαίνετε στον κόπο να ξανακάνετε εγγραφή ή log in.

nutricia-hpdate, wordpress-X, wordpress_XXXXX, wp_Settings-xxx, PHPSESSID

Τρίτων

Αυτά τα cookies τοποθετούνται στον ιστότοπό μας από τρίτους για λογαριασμό μας. Μας δίνουν τη δυνατότητα να δημουργούμε εξατομικευμένες διαφημίσεις σε άλλους ιστότοπους βασισμένες σε δικές σας πληροφορίες, π.χ. τον αριθμό επισκέψεών σας στον ιστότοπό μας. Οι ιστότοποί μας μπορεί επίσης να τοποθετήσουν cookies για υπηρεσίες τρίτων, π.χ. κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

test_cookie, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, fr, tr, __utma, __utmz, player, vuid