Η διατροφή του νηπίου σας μπορεί να αποτελεί μια νέα πρόκληση. Βρείτε λύσεις στις περισσότερες απορίες σας, και ιδέες για το πρόγραμμα γευμάτων του.

Διατροφή

Η διατροφή του νηπίου σας μπορεί να αποτελεί μια νέα πρόκληση. Χρειάζεται μια διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, με ποικιλία και που παράλληλα θα είναι αρκετά ελκυστική ώστε να πειστεί το νήπιό σας να δοκιμάσει το καινούργιο φαγητό που βρίσκεται στο πιάτο του! Θυμηθείτε πως η μητρότητα έχει μεγάλη σχέση με τη διπλωματία. Αν λοιπόν το νήπιό σας αρνείται σήμερα μια τροφή, ξεχάστε την για μερικές εβδομάδες και δοκιμάστε την ξανά αργότερα, με τον ίδιο ενθουσιασμό.
Θα έχετε επίσης απορίες σχετικά με πιο πρακτικά θέματα, όπως το πόσο γάλα θα πρέπει να πίνει και τι να κάνετε αν το αρνείται, ποια είναι η συνιστώμενη ποσότητα για ένα νήπιο, αν μπορείτε να προσθέτετε αλάτι στο φαγητό του και πόσα γλυκά και ζάχαρη επιτρέπονται. Για τις περισσότερες απ’ αυτές τις απορίες θα βρείτε τις απαντήσεις στη συνέχεια. Για επιπλέον απαντήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τις Ειδικούς μας!

Άρθρα