Τρόποι
επικοινωνίας με
τις Ειδικούς μας

Σεμινάρια

Είστε έγκυος ή νέα μητέρα και έχετε απορίες για διάφορα θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα; Θέλετε να προετοιμαστείτε για τον τοκετό ή να μάθετε μικρά μυστικά για ένα επιτυχημένο θηλασμό; Παρουσιάζει το μωράκι σας κάποιο από τα συνηθισμένα προβλήματα των βρεφών και θέλετε να βοηθηθείτε στην αντιμετώπισή του;

Ως μέλος του Nutricia Club έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα ONLINE σεμινάρια που διοργανώνουμε με τη βοήθεια των Επιστημονικών μας Συνεργατών. Σκοπός των σεμιναρίων είναι να ενημερωθείτε σωστά αλλά και να προετοιμαστείτε σε θέματα που αφορούν στην εγκυμοσύνη και τη μητρότητα όπως ο τοκετός, ο θηλασμός, η καθημερινότητα της εγκύου, η φροντίδα του βρέφους ή τα συνηθισμένα προβλήματα των βρεφών. Επιπλέον μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω των διαδικτυακών σεμιναρίων για θέματα σχετικά με την ψυχολογία της μαμάς και του μωρού. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, σας δίνεται η δυνατότητα να μοιραστείτε με τους Επιστημονικούς μας Συνεργάτες τις ανησυχίες σας αλλά και να τους υποβάλετε τυχόν ερωτήσεις σας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με τα σεμινάρια, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις Ειδικούς μας τηλεφωνικά στο 800 11 68800 (κλήση χωρίς χρέωση), μέσω e-mail ή μέσω live chat. Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30 έως τις 16:30.

Οδηγίες Συμμετοχής

Παρακολουθήστε οποιοδήποτε από τα παρακάτω σεμινάρια σας ενδιαφέρει, από όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς κανένα κόστος!

Απαραίτητες προϋποθέσεις:

1) Να είστε μέλος του Nutricia club. Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ.
2) Να έχετε ηλεκτρονική συσκευή με ηχεία, σύνδεση internet, ενώ για καλύτερη παρακολούθηση μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Adobe Connect. Για να την εγκαταστήσετε, πατήστε εδώ.

Η διαδικασία εγγραφής στα σεμινάρια είναι απλή:

Αρχικά, επιλέξτε από το πρόγραμμα σεμιναρίων αυτό που σας ενδιαφέρει και δηλώστε συμμετοχή πατώντας «Λάβε μέρος». Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε το e-mail που επιβεβαιώνει την εγγραφή σας στο σεμινάριο ενώ 24 ώρες πριν την πραγματοποίηση του σεμιναρίου θα λάβετε σχετική υπενθύμιση. Και τα δυο e-mails σας υποδεικνύουν τη διεύθυνση που πρέπει να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να παρακολουθήσετε το εκάστοτε σεμινάριο.
(πχ URL: https://nutricia-club-webinars.adobeconnect.com/anbirth/event/login.html)

Μπείτε στη διεύθυνση αυτή λίγα λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, εισάγετε το e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας και θα οδηγηθείτε στο διαδικτυακό χώρο του σεμιναρίου.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου μπορείτε να συμπληρώσετε τις ερωτήσεις σας στο πεδίο “Q&A” για να λάβετε την απάντησή σας ζωντανά, από τον εκάστοτε παρουσιαστή Επιστημονικό συνεργάτη, στη διάρκεια του σεμιναρίου.

Θέμα σεμιναρίου Παρουσιαστής Ημερομηνία 'Ωρα
Προετοιμασία Τοκετού κ. Φανή Ζαχείλα-Δαμαρλάκη, Μαία 14/10/2021 12:00μμ
Λοχεία και περιποίηση νεογέννητου κ. Φανή Ζαχείλα-Δαμαρλάκη, Μαία 19/10/2021 12:00μμ
Οι καθημερινές ανησυχίες μιας νέας μαμάς κ. Φανή Ζαχείλα-Δαμαρλάκη, Μαία 21/10/2021 12:00μμ
Μητρικός Θηλασμός κ. Φανή Ζαχείλα-Δαμαρλάκη, Μαία 25/10/2021 12:00μμ
Ετοιμάζω τη βαλίτσα για το μαιευτήριο κ. Φανή Ζαχείλα-Δαμαρλάκη, Μαία 11/11/2021 11:00πμ
* Η θεματολογία θα εμπλουτίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Σεμινάριο Προετοιμασίας τοκετού

Σεμινάριο Προετοιμασίας τοκετού

Πώς αλλάζει το σώμα σας κατά την εγκυμοσύνη, πώς αναπτύσσεται το έμβρυο, τι να προσέξετε στην καθημερινότητά σας, πώς να προετοιμαστείτε για τον τοκετό και πώς θα καταλάβετε ότι αυτός ξεκινά, πώς να αντιμετωπίσετε τον πόνο και τι θα συμβεί στην περίοδο της λοχείας; Αυτές είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες απορίες μιας εγκύου που θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε, μέσα από την προσαρμογή των τυπικών μαθημάτων ανώδυνου τοκετού στο χώρο των online σεμιναρίων. Παρακολουθείστε το και αποκτήστε τις γνώσεις που χρειάζεται για να χαρείτε την εγκυμοσύνη σας, να συνειδητοποιήσετε τη νέα κατάσταση και να έχετε έναν ολοκληρωμένο και συνειδητό ρόλο στον τοκετό σας.

λάβε μέρος >>

Σεμινάριο Λοχείας και περιποίησης νεογέννητου

Σεμινάριο Λοχείας και περιποίησης νεογέννητου

Το μεγάλο γεγονός της γέννησης του μωρού σας είναι πραγματικότητα! Τώρα ξεκινά μια νέα περίοδος στη ζωή σας, η οποία είναι γεμάτη από ευχάριστες οικογενειακές στιγμές αλλά και πολλές απορίες. Οι πρώτες 6 εβδομάδες μετά τον τοκετό, αποτελούν την περίοδο της λοχείας. Η επιτυχής ψυχολογική και σωματική επάνοδός σας είναι πολύ σημαντική για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες ανάγκες και τη φροντίδα του νέου μέλους της οικογένειας! Στο σεμινάριο αυτό θα μιλήσουμε για τα συχνά προβλήματα της λοχείας και τους τρόπους αντιμετώπισης τους αλλά και για τη σωστή καθημερινή περιποίηση του νεογέννητου.

λάβε μέρος >>

Σεμινάριο για τις Καθημερινές ανησυχίες μιας νέας μαμάς

Σεμινάριο για τις Καθημερινές ανησυχίες μιας νέας μαμάς

Οι πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι είναι ξεχωριστές! Οι μήνες που ακολουθούν θα σας γεμίσουν ευχάριστες στιγμές! Η καθημερινότητα με ένα μωρό όμως συχνά αγχώνει τη νέα μαμά. Ένα μικροσκοπικό πλάσμα έχει συναισθήματα, ανάγκες, μικροπροβλήματα, που δεν μπορεί να εκφράσει με λόγια. Η μαμά καλείται να ανταποκριθεί με ψυχραιμία, ταχύτητα, ευστοχία. «Γιατί κλαίει; Άραγε πεινάει; Μήπως πονάει; Τι παιχνίδια να παίξω μαζί του; Γιατί δεν κοιμάται; Κάνει καλό ο κοινός ύπνος; Υπάρχουν φυσικά βρεφικά καλλυντικά; Η τηλεόραση βλάπτει; Πώς να ετοιμάσω το φαγητό του; Πότε μπορεί να πάει στον παιδικό σταθμό;» Είναι τα συχνότερα θέματα συζήτησης και αναζήτησης μεταξύ νέων μαμάδων. Το σεμινάριο αυτό αποτελεί μια μικρή έρευνα που βασίζεται στην εμπειρία της μαίας του Nutricia Club, με την επιπλέον ιδιότητά της, αυτή της μητέρας. Γιατί οι πρώτοι 12 μήνες του μωρού, μπορούν με τη συμβολή του Nutricia Club να γίνουν μαγικοί!

λάβε μέρος >>

Σεμινάριο Μητρικού θηλασμού

Σεμινάριο Μητρικού θηλασμού

Ο θηλασμός είναι ο τρόπος της φύσης για να φροντίσετε το μωρό σας και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό του σύστημα που εξακολουθεί να χτίζεται τους πρώτους μήνες της ζωής του. Ενημερωθείτε έγκαιρα και μάθετε τα μυστικά ενός επιτυχημένου θηλασμού αλλά και τους τρόπους για να ξεπεράσετε τυχόν μικροπροβλήματα που είναι πιθανό να προκύψουν, συμμετέχοντας στο σεμινάριο που διοργανώνουμε με την Μαία

κα Φανή Δαμαρλάκη.

λάβε μέρος >>

Ετοιμάζω τη βαλίτσα για το μαιευτήριο

Ετοιμάζω τη βαλίτσα για το μαιευτήριο

Βρίσκεστε στην τελική ευθεία για το μεγάλο γεγονός της γέννησης του μωρού σας και έφτασε η ώρα να ετοιμάσετε τη βαλίτσα που θα πάρετε μαζί σας στο μαιευτήριο. Η μαία σας καθοδηγεί με χρήσιμες συμβουλές και απαντά στις ερωτήσεις σας!

λάβε μέρος >>

Σας ενημερώνουμε ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο ανέρχεται στα 100 άτομα προκειμένου οι Επιστημονικοί μας Συνεργάτες να ανταποκριθούν στις ερωτήσεις σας. Στην περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής υπερβούν τις εκατό, θα σας αποσταλεί μήνυμα περί απόρριψης της αίτησής σας και θα σας ζητηθεί να δηλώσετε συμμετοχή σε επόμενο αντίστοιχο σεμινάριο.