Τρόποι
επικοινωνίας με
τις Ειδικούς μας

Σεμινάρια

Είστε έγκυος ή νέα μητέρα και έχετε απορίες για διάφορα θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα; Θέλετε να προετοιμαστείτε για τον τοκετό ή να μάθετε μικρά μυστικά για ένα επιτυχημένο θηλασμό; Παρουσιάζει το μωράκι σας κάποιο από τα συνηθισμένα προβλήματα των βρεφών και θέλετε να βοηθηθείτε στην αντιμετώπισή του;

Ως μέλος του Nutricia Club έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα ONLINE σεμινάρια που διοργανώνουμε με τη βοήθεια των Επιστημονικών μας Συνεργατών. Σκοπός των σεμιναρίων είναι να ενημερωθείτε σωστά αλλά και να προετοιμαστείτε σε θέματα που αφορούν στην εγκυμοσύνη και τη μητρότητα όπως ο τοκετός, ο θηλασμός, η καθημερινότητα της εγκύου, η φροντίδα του βρέφους ή τα συνηθισμένα προβλήματα των βρεφών. Επιπλέον μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω των διαδικτυακών σεμιναρίων για θέματα σχετικά με την ψυχολογία της μαμάς και του μωρού. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, σας δίνεται η δυνατότητα να μοιραστείτε με τους Επιστημονικούς μας Συνεργάτες τις ανησυχίες σας αλλά και να τους υποβάλετε τυχόν ερωτήσεις σας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με τα σεμινάρια, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις Ειδικούς μας τηλεφωνικά στο 800 11 68800 (κλήση χωρίς χρέωση), μέσω e-mail ή μέσω live chat. Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30 έως τις 16:30.

Οδηγίες Συμμετοχής

Παρακολουθήστε οποιοδήποτε από τα παρακάτω σεμινάρια σας ενδιαφέρει, από όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς κανένα κόστος!

Απαραίτητες προϋποθέσεις:

1) Να είστε μέλος του Nutricia club. Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ.
2) Να έχετε ηλεκτρονική συσκευή με ηχεία, σύνδεση internet, ενώ για καλύτερη παρακολούθηση μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Adobe Connect. Για να την εγκαταστήσετε, πατήστε εδώ.

Η διαδικασία εγγραφής στα σεμινάρια είναι απλή:

Αρχικά, επιλέξτε από το πρόγραμμα σεμιναρίων αυτό που σας ενδιαφέρει και δηλώστε συμμετοχή πατώντας «Λάβε μέρος». Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε το e-mail που επιβεβαιώνει την εγγραφή σας στο σεμινάριο ενώ 24 ώρες πριν την πραγματοποίηση του σεμιναρίου θα λάβετε σχετική υπενθύμιση. Και τα δυο e-mails σας υποδεικνύουν τη διεύθυνση που πρέπει να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να παρακολουθήσετε το εκάστοτε σεμινάριο.
(πχ URL: https://nutricia-club-webinars.adobeconnect.com/anbirth/event/login.html)

Μπείτε στη διεύθυνση αυτή λίγα λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, εισάγετε το e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας και θα οδηγηθείτε στο διαδικτυακό χώρο του σεμιναρίου.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου μπορείτε να συμπληρώσετε τις ερωτήσεις σας στο πεδίο “Q&A” για να λάβετε την απάντησή σας ζωντανά, από τον εκάστοτε παρουσιαστή Επιστημονικό συνεργάτη, στη διάρκεια του σεμιναρίου.

Θέμα σεμιναρίου Παρουσιαστής Ημερομηνία 'Ωρα
Οι πρώτοι μας θηλασμοί κ. Φανή Ζαχείλα-Δαμαρλάκη, Μαία 07/02/2022 11:00πμ
Πώς θα βιώσω μια υγιή & ευχάριστη εγκυμοσύνη κ. Φανή Ζαχείλα-Δαμαρλάκη, Μαία 17/02/2022 11:00πμ
Προετοιμάζοντας το βρεφικό δωμάτιο & τα απαραίτητα για το μωρό μου κ. Φανή Ζαχείλα-Δαμαρλάκη, Μαία 22/02/2022 11:00πμ
Ετοιμάζω τη βαλίτσα για το μαιευτήριο κ. Φανή Ζαχείλα-Δαμαρλάκη, Μαία 23/02/2022 11:00πμ
* Η θεματολογία θα εμπλουτίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι πρώτοι μας θηλασμοί

Οι πρώτοι μας θηλασμοί

Για να ξεκινήσει με επιτυχία το μαγικό ταξίδι στο θηλασμό χρειάζεται θέληση και γνώση. Η μαία σας καθοδηγεί με χρήσιμες συμβουλές και απαντά στις ερωτήσεις σας!

λάβε μέρος >>

Πώς θα βιώσω μια υγιή & ευχάριστη εγκυμοσύνη

Πώς θα βιώσω μια υγιή & ευχάριστη εγκυμοσύνη

Οι αλλαγές στο σώμα κατά την εγκυμοσύνη γεννούν απορίες και ανησυχίες σε κάθε έγκυο. Η μαία δίνει χρήσιμες συμβουλές σε αυτό το σεμινάριο, ώστε κάθε έγκυος να βιώσει αυτό το μοναδικό ταξίδι σαν μια όμορφη εμπειρία.

λάβε μέρος >>

Προετοιμάζοντας το βρεφικό δωμάτιο & τα απαραίτητα για το μωρό μου

Προετοιμάζοντας το βρεφικό δωμάτιο & τα απαραίτητα για το μωρό μου

Ποιες είναι οι απαραίτητες αγορές που πρέπει να έχετε κάνει για να υποδεχτείτε το μωρό σας στο σπίτι; Τι χρειάζεται ένα βρεφικό δωμάτιο, τι θα ήταν χρήσιμο να έχετε μαζί σας στη βόλτα αλλά και τι χρειάζεστε για την καθημερινή βρεφική φροντίδα; Η μαία σας καθοδηγεί με χρήσιμες συμβουλές και απαντά στις ερωτήσεις σας!

λάβε μέρος >>

Ετοιμάζω τη βαλίτσα για το μαιευτήριο

Ετοιμάζω τη βαλίτσα για το μαιευτήριο

Βρίσκεστε στην τελική ευθεία για το μεγάλο γεγονός της γέννησης του μωρού σας και έφτασε η ώρα να ετοιμάσετε τη βαλίτσα που θα πάρετε μαζί σας στο μαιευτήριο. Η μαία σας καθοδηγεί με χρήσιμες συμβουλές και απαντά στις ερωτήσεις σας!

λάβε μέρος >>

Σας ενημερώνουμε ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο ανέρχεται στα 100 άτομα προκειμένου οι Επιστημονικοί μας Συνεργάτες να ανταποκριθούν στις ερωτήσεις σας. Στην περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής υπερβούν τις εκατό, θα σας αποσταλεί μήνυμα περί απόρριψης της αίτησής σας και θα σας ζητηθεί να δηλώσετε συμμετοχή σε επόμενο αντίστοιχο σεμινάριο.